Bătășul de pe Râtu Mare, Vasile Seichei, trimis în judecată după ce a desfigurat un sătmărean

vasile-seichei-satu-mare

Deși au trecut aproape doi ani și jumătate de când Gheorghe Crișan a fost pur și simplu desfigurat de către patronul de la SC Adiacos SRL, Vasile Seichei, dosarul acestuia a ajuns doar acum pe masa instanței sătmărene. Procesul în dosarul în care Seichei este acuzat de lovire, distrugere și amenințare începe vineri, 22 ianuarie, la ora 12.00, la Judecătoria Satu Mare.

Cunoscut ca „bătăușul de pe strada Râtu Mare”, până acum Vasile Seichei a reușit să mai dribleze oamenii legii și să scape nepedepsit în urma nelegiuirilor înfăptuite. Văzând că nu este tras la răspundere în niciun fel cu toate că are la activ o serie de abuzuri, unele comise chiar împotriva unor funcționari ai statului, pentru Vasile Seichei sfidarea legii a devenit un lucru cât se poate de normal. De cele mai multe ori, oamenii legii se feresc să aibă de-a face cu acest individ a cărui violență întrece orice măsură.

În dosarul în care de această dată a ajuns în fața justiției, Seichei este cercetat în trei capete de acuzare: lovire, distrugere și amenințare. Cu toate că victima a fost pur și simplu desfigurată după ce l-a lovit de mai multe ori cu o piatră în cap, drumul dosarului spre instanță a fost unul anevoios, anchetatorii având nevoie de doi ani și jumătate pentru a-l da pe Seichei pe mâna justiției.

Incidentul cu pricina s-a petrecut pe 1 iunie 2013, atunci când victima, Gheorghe Crișan s-a dus împreună cu fiul său după balastru pe proprietatea aflată în vecinătatea abatorului al cărui patron este Seichei. După un schimb de replici, Seichei a devenit violent, a pus mâna pe o piatră și l-a lovit pe Crișan de mai multe ori în cap. Potrivit certificatului medico-legal emis la acea vreme, Gheorghe Crișan a avut nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

Mai mult decât atât, când fiul victimei a vrut să sune după ajutor la „112”, Seichei i-a smuls telefonul din mână, i l-a trântit la pământ și l-a călcat în picioare. Apoi, a aruncat cu o găleată după mașina victimei, provocând avarierea autoturismului.

„De atunci nu m-am mai întâlnit cu el. Procesul începe vineri, 22 ianuarie, dar după câte am înțeles avocatul acestuia a găsit deja o chichiță să amâne cazul pentru un nou termen. Mâine (vineri, 22 ianuarie) va fi mai mult o întâlnire cu avocații, iar audierea martorilor se va face la termenele următoare. Dar e bine că începe procesul măcar într-unul dintre multele dosare penale pe care acesta le are”, ne-a declarat Gheorghe Crișan.

Vă reamintim că, pe lângă multiplele acte de violență, distrugere și amenințări, în vara anului trecut, în seara zilei de 25 august, Seichei a luat pe capota mașinii sale un polițist care l-a oprit pentru control pe Drumul Careiului. Seichei se deplasa haotic, iar polițistul aflat în misiune l-a tras pe dreapta. În momentul în care omul legii a descoperit că Seichei are permisul suspendat, acesta a demarat în trombă, luându-l pe polițist pe capota mașinii sale. Din fericire polițistul a scăpat doar cu leziuni ușoare, iar Seichei a fost plasat sub control judiciar.

Mai multe informații cu privire la dosarul în care este acuzat de fapte de violență și distrugere față de Gheorghe Crișan puteți citi accesând următorul link:

http://www.satmareanul.net/2013/06/28/patronul-bataus-vasile-seichei-a-comis-o-din-nou/

De asemenea, accesând link-urile de mai jos puteți citi cazurile în care a fost implicat Seichei și care au fost consemnate în ziarul nostru:

http://www.satmareanul.net/2011/03/16/in-atentia-politiei-satu-mare-batausul-de-pe-strada-ratu-mare-vasile-seichei-re-recidiveaza/

http://www.satmareanul.net/2013/05/09/vasile-seichei-patronul-bataus-de-pe-strada-ratu-mare-din-nou-in-actiune/

http://www.satmareanul.net/2015/08/26/patronul-bataus-vasile-seichei-a-comis-o-din-nou-a-luat-pe-capota-un-politist/

http://www.satmareanul.net/2015/08/26/vasile-seichei-scapa-de-arest-afaceristul-plasat-sub-control-judiciar/

6 Comentarii la "Bătășul de pe Râtu Mare, Vasile Seichei, trimis în judecată după ce a desfigurat un sătmărean"

  1. Pingback: Astăzi a avut loc al patrulea termen în dosarul lui Vasile Seichei | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.