Vasile Seichei scapă de arest. Afaceristul, plasat sub control judiciar

politist

Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a luat măsura preventivă a controlului judiciar față de afaceristul Vasile Seichei, patronul firmei SC Adiacos SRL. Vă reamintim că acesta a încercat să scape de polițiști după ce oamenii legii l-au prins marți, 25 august, cu permisul de conducere suspendat, pe Drumul Careiului din Satu Mare.

În continuare vă prezentăm poziția Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, așa cum a fost transmisă redacției noastre, în cursul zilei de azi, 26 august:

„La data de 25 august 2015, în jurul orei 21.30, o patrulă formată din doi poliţişti aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, au oprit regulamentar, în trafic, un autoturism, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.

În timp ce unul dintre poliţişti efectua verificări pentru stabilirea identităţii conducătorului auto, acesta a pus autoturismul în mişcare, cu toate că celălalt poliţist se afla în afara autoturismului.

Fiind somat să oprească autovehiculul, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea cu poliţistul pe capota autoturismul, pe o distanţă relativ scurtă, după care poliţistul a sărit de pe capotă, fără a suferi vătămări corporale sau alte leziuni.

Cel în cauză şi-a continuat deplasarea şi fiind solicitat concursul altor echipaje de poliţie, acesta a fost oprit pe bulevardul Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, constatându-se că la volanul autoturismului se afla V.S. (Vasile Seichei), în vârstă de 54 de ani, care a continuat să aibă un comportament necorespunzător faţă de poliţişti.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. Dosarul se află în cercetări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Faţă de inculpat, procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare au luat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 30 de zile”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.