În atenţia Poliţiei Satu Mare: bătăuşul de pe strada Râtu Mare, Vasile Seichei, re-recidivează!


După ce s-a remarcat în repetate rânduri prin ultraj şi agresiune atât împotriva unor poliţişti, cât şi a unor persoane civile, Vasile Seichei, managerul SC Adiacos SRL Satu Mare, recidivează. Miercuri dimineaţa, însoţit de patronul unei firme de mobilă care îşi are sediul pe strada Râtu Mare, Vasile Seichei a intrat în sediul unei societăţi comerciale din vecinătate pentru a se răfui cu conducerea acesteia din motive nefondate, care completează, în schimb, portretul unui individ împotriva căruia orice măsură luată până acum a fost doar formală.

Vasile Seichei nu se dezminte

Invocând o presupusă poluare cu fum de care s-ar face vinovată, chipurile, societatea respectivă, Vasile Seichei a înjurat ca la uşa cortului, iar apoi a scuipat-o pe persoana din conducerea firmei, cu care a stat de vorbă. Ceva mai echilibrat, înainte să părăsească incinta, Claudiu Ciorcăşel, cel care l-a însoţit pe Vasile Seichei a dat semne că ar regreta cele întâmplate, ceea ce nu l-a determinat, însă, să-şi determine prietenul să aibă un comportament civilizat. Miercuri în jurul orei amiezii, persoana agresată a depus o plângere împotriva lui Vasile Seichei, la Poliţia municipiului Satu Mare, aşa cum i s-a sugerat de către comisarul şef Constantin Taloş, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Întrebat de ce nu se iau măsuri împotriva lui Vasile Seichei, care să-l împiedice să recidiveze, comisarul şef  Taloş a afirmat că, din câte îşi aminteşte, anul trecut în luna martie, după un episod în care patronul SC Adiacos SRL împreună cu subalternii au bătut două persoane şi le-a reţinut atelajul şi calul, împotriva acestuia a fost începută urmărirea penală.

Un CV remarcabil prin infracţiuni

În anul 2000, Vasile Seichei a fost sancţionat cu amendă penală pentru lovire, iar în anul 2004 acesta a agresat un poliţist de frontieră şi i-a distrus autoturismul de serviciu, după ce a refuzat să oprească regulamentar la semnalul acestuia. Dosarul întocmit în acest caz se află şi în prezent la Parchet. În luna martie a anului trecut, s-a consumat episodul cu cele două persoane pe care le-a bătut, după care le-a confiscat calul şi căruţa. Tot anul trecut, în luna noiembrie, fără niciun motiv, Vasile Seichei a bătut şi a agresat verbal un sătmărean aflat împreună cu soţia la intrarea în supermarketul Real. Până să ajungă echipajul de Poliţie sesizat de victimă, Vasile Seichei a plecat de la faţa locului. Dosarul întocmit în acest caz n-a ajuns pe rolul instanţelor de judecată nici până în luna noiembrie.

Cu fiecare prilej în care s-a remarcat prin agresiune fizică şi verbală, Vasile Seichei a amintit că se află în relaţii de prietenie cu unii şefi din cadrul IJP Satu Mare. Ne gândim că rezolvarea cazului petrecut miercuri dimineaţa, i-ar putea scuti pe unii dintre şefii din Poliţia sătmăreană să fie consideraţi amicii unui infractor notoriu. Şi pentru a fi siguri că nu rămânem doar cu gânditul promitem să ţinem cât mai aproape atât de caz cât şi de personaj şi să revenim cu detalii.

8 Comentarii la "În atenţia Poliţiei Satu Mare: bătăuşul de pe strada Râtu Mare, Vasile Seichei, re-recidivează!"

 1. cosmin   16 martie 2011 at 8:58 pm

  cine dracu mai e si nenorocitul asta?

  Răspunde
 2. dodo   17 martie 2011 at 12:04 am

  halal om de afaceri

  Răspunde
 3. cosmin   17 martie 2011 at 11:53 am

  sint curios daca politia o sa faca ceva acuma. cu cine e prieten nenorocitul asta si de ce il protejeaza politistii?

  Răspunde
 4. Gabriel   17 martie 2011 at 12:08 pm

  Un jeg uman ordinar. Am avut si eu o data de a face cu el. Culmea ca s-a gasit pe cine sa deranjeze poluarea cica. El care inca si acuma deverseaza sange si diverse resturi de la animalele taiate prin santurile de pe strada Ratu Mare de uneori vara iti pica paru din nas cand treci pe acolo. La un moment dat din cate stiu eu DSV-ul a vrut sa-i inchida firma pentru ca sacrifica animalele in conditii total neigienice dar i-au sarit iar "prietenii" de la stat in ajutor. Rusine!!!

  Răspunde
 5. Seculici   17 martie 2011 at 1:02 pm

  Nu inteleg ce va tot mirati atata ca nu-i face nimeni nimic. Daca sunteti ziaristi adevarati duceti-va investigatia pana la capat. E simplu, omu e mare sponsor la PDL Satu Mare. Restul e cancan.

  Sunt curios totusi ce va face dupa caderea PDL-ului pentru ca in momentul de fata numele lui apare in doua dosare de evaziune fiscala cu multe zerouri care se afla acum undeva intr-un sertar tinute la rece.

  Răspunde
 6. kikol   4 ianuarie 2015 at 5:31 pm

  Nu te mai da asa mare om, degeaba esti inalt dar esti prost. Prostia intrece omenia. Mai sunt si altii catine. Ai noroc cu deputata. Care face fraude exact ca tine. Esti un avar de bani si un profitor fantastic. Dosarele vor fi scoase de la naftalina.

  Răspunde
 7. Pingback: Patronul bătăuș Vasile Seichei a comis-o din nou. A luat pe capotă un polițist ! | Satmareanul

 8. Pingback: Bătășul de pe Râtu Mare, Vasile Seichei, trimis în judecată după ce a desfigurat un sătmărean | Satmareanul

Scrie un comentariu