Patronul bătăuș Vasile Seichei a comis-o din nou. A luat pe capotă un polițist !

vasile-seichei-satu-mare

Patronul SC Adiacos SRL din Satu Mare, Vasile Seichei, a ajuns din nou în atenția oamenilor legii după ce a luat pe capotă un polițist aflat în misiune. Incidentul a avut loc marți, 25 august, pe Drumul Careiului din Satu Mare.

Seichei, cunoscut mai ales pentru comportamentul său extrem de violent a fost oprit de un polițist pe Drumul Careiului. Acesta se deplasa haotic, motiv pentru care omul legii l-a tras pe dreapta. Polițistul i-a cerut documentele, iar în urma verificărilor acesta a descoperit că Seichei are permisul de conducere suspendat.

La un moment dat, omul de afaceri a demarat în trombă, luându-l pe polițist pe capotă. Omul legii a căzut pe șosea, însă Seichei și-a continuat drumul. În cele din urmă, acesta a fost prins pe strada Păuleștiului.

Vasile Seichei a fost ridicat și dus la Poliție, urmând ca în urma audierilor de la Parchet, procurorii să decidă dacă vor elibera sau nu mandat de arestare pe numele acestuia. Seichei este acuzat de ultraj.

Din fericire, polițistul a scăpat doar cu câteva leziuni ușoare.

Vasile Seichei nu este la prima abatere. De-a lungul anilor acesta s-a remarcat în repetate rânduri prin ultraj şi agresiune atât împotriva unor poliţişti, cât şi a unor persoane civile.

În paginile ziarului nostru am scris în mai multe rânduri despre repetatele încălcări ale legii săvârșite de Seichei.

Mai multe cu privire la „aventurile” cu legea al afaceristului sătmărean puțeți citi dacă dați click pe următoarele link-uri:

http://www.satmareanul.net/2011/03/16/in-atentia-politiei-satu-mare-batausul-de-pe-strada-ratu-mare-vasile-seichei-re-recidiveaza/

http://www.satmareanul.net/2013/05/09/vasile-seichei-patronul-bataus-de-pe-strada-ratu-mare-din-nou-in-actiune/

http://www.satmareanul.net/2013/06/28/patronul-bataus-vasile-seichei-a-comis-o-din-nou/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.