Astăzi a avut loc al patrulea termen în dosarul lui Vasile Seichei

Vasile Seichei

Astăzi, 15 aprilie a avut loc al patrulea termen în dosarul în care patronul de la SC Adiacos SRL, Vasile Seichei, este cercetat pentru lovire, distrugere și amenințare, după ce pur și simplu l-a desfigurat pe Gheorghe Crișan. Procesul a început abia în ianuarie 2016, deși incidentul a avut loc la 1 iunie 2013. Astfel, dosarul a lâncezit prin sertarele instanței vreo doi ani și jumătate.

La procesul de astăzi a participat și Vasile Seichei, cunoscut, datorită ieșirilor sale violente, ca „bătăușul de pe strada Râtu Mare”. Seichei a părăsit sala de judecată înainte de audierea victimei, spunând că se simte rău. De altfel, acesta a refuzat să se așeze, stând în timpul audierilor în spatele avocaților.

La termenul de astăzi au fost audiați doi martori ai apărării, dar și victima, Gheorghe Crișan. Cele relatate de martori întăresc declarațiile victimei care pur și simplu a fost desfigurat de către Seichei, acesta lovindu-l în cap cu o piatră, după care i-a distrus telefonul. Mai mult decât atât, plin de nervi și neputându-se controla, acesta a aruncat cu o găleată după mașina victimei, când a văzut că acesta, împreună cu fiul său au reușit să urce în autoturism.

La următorul termen, stabilit de judecătorul de caz pentru data de 27 mai, vor fi audiați martorii inculpatului.

Pentru mai multe detalii cu privire la acest caz dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/01/21/batasul-de-pe-ratu-mare-vasile-seichei-trimis-in-judecata-dupa-ce-a-desfigurat-un-satmarean/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.