O crima aproape perfectă ! Detalii socante ! (Foto)

Venkli Istvan, un bărbat din Simian, dat dispărut la sfârşitul anului trecut, a fost ucis la comanda nevestei lesbiene şi a iubitei acesteia. Descoperirea şocantă a fost făcută săptămâna trecută de procurorii Parchetului Bihor, care l-au găsit îngropat pe un câmp, cu ţeasta crăpată şi înjunghiat de mai multe ori. Despre acest caz am relatat și noi în paginile ziarului nostru (https://www.satmareanul.net/2022/04/14/crima-barbat-victima-unui-omor-planuit-de-sotie-si-de-iubita-ei-foto/)

Venkli István a fost dat dispărut de soţia sa, Tünde, pe 21 decembrie 2021. Femeia de 41 ani s-a prezentat la Postul de Poliţie din Şimian ca să anunţe că bărbatul cu care are doi copii, de 13 şi 18 ani, plecase de acasă în noaptea de 18/19 decembrie, iar de atunci n-a mai dat niciun semn.

La patru luni după dispariţie, procurorii Parchetului Bihor au făcut un anunţ şocant: bărbatul fusese ucis la comanda propriei soţii şi a iubitei acesteia, Ruba Annamária, culmea, verişoară cu Venkli. Amândouă i-au plătit 40.000 de lei unui infractor din Valea lui Mihai ca să ducă la îndeplinire planul.

Despre cele două lesbiene ştia toată lumea în zonă, chiar şi rudele lui István, care spun că Anna nu voia să accepte că iubita sa era măritată, fiind geloasă pe vărul său, mai ales că acesta refuza ideea unui nou divorţ.

Conflictul s-a amplificat anul trecut în decembrie, când Anna şi-ar fi întărâtat iubita, susţinând că István i-ar fi făcut avansuri. În mintea celor două a încolţit planul de a-l ucide.

Au „angajat” un interlop din Valea lui Mihai, pe Nagy Ioan, cunoscut recuperator. Anna îl cunoştea, ştia că avea nevoie de bani, aşa că nu i-a fost greu să-l convingă. Preţul a fost negociat la 40.000 de lei, bani care urmau să-i fie plătiţi lui Nagy la sfârşit.

Iar omul s-a ţinut de cuvânt. Pe 18 decembrie, în jurul orei 22, Anna l-a chemat pe István la marginea unei păduri de lângă Şimian, în apropiere de Barantău, sub pretextul că i s-a stricat maşina şi are nevoie de ajutor. Când a ajuns, Nagy l-a lovit cu toporul în cap de două ori, cu atâta putere încât i-a crăpat ţeasta, după care l-a înjunghiat şi el, dar şi Anna, legiştii inventariind în total 11 lovituri de cuţit.

Cadavrul l-au împachetat într-o pătură, l-au urcat în maşina femeii şi l-au îngropat pe un câmp, lângă o fostă carieră de piatră. Imediat după crimă, Anna a ars telefonul lui István, şi-a spălat maşina, iar după câteva săptămâni a vândut-o, scăpând astfel de urme.

Pentru a alimenta ideea că István trăia, femeile au intrat de mai multe ori pe contul de messenger al acestuia, iar Anna i-a trimis şi un SMS mamei bărbatului, în numele acestuia, cum că era bine şi se va întoarce. Pentru asta, s-a dus în Carei, cu o cartelă şi un telefon cumpărat anume în acest scop, pe care apoi le-a ars.

In aprilie, poliţiştii din Valea lui Mihai au aflat de idila celor două femei şi au intuit că bărbatul a fost victima unei infracţiuni de care soţia şi iubita acesteia nu erau străine.

Audiate de procurorii Parchetului Bihor, femeile aveau pregătite povestea: István ar fi lovit-o pe Tünde şi Anna l-a împins, iar în cădere bărbatul s-a lovit cu capul de gresie şi a murit. S-au speriat, au zis ele, şi au vrut să scape de cadavru. Iniţial, ar fi vrut să-l arunce într-un lac de lângă Şimian, dar s-au temut că va seca şi va fi găsit, aşa că l-au adus în Oradea, unde l-au aruncat în Criş, în zona Voltaire.

Urmarea? Dosarul s-a transformat într-unul pentru „lovituri cauzatoare de moarte”. Totodată, la solicitarea procurorilor, hidrotehnicienii de la Fughiu au micşorat debitul din Crişul Repede, iar pompierii şi poliţiştii, ajutaţi de scafandri, au verificat vreme de două zile tot cursul râului, solicitând ajutor până şi în Ungaria.

Precipitate, cele două femei au făcut, însă, o greşeală, discutând pe telefon în timp ce una dintre ele era la sediul Parchetului, aşteptând să fie audiată, iar cealaltă pe malul Crişului, unde poliţiştii i-au cerut să indice locul unde s-au debarasat de cadavru. Prinse că au minţit, ambele au cedat: le-au povestit anchetatorilor despre planul crimei, iar în aceeaşi noapte Anna i-a condus la locul în care, împreună cu Nagy, îngropaseră victima.

Tot atunci, cadavrul a fost deshumat şi predat medicilor legişti pentru autopsiere, iar Nagy a fost ridicat de acasă. În urma interogatoriilor întinse până joi dimineaţă, bărbatul şi cele două femei au ajuns în arest, iar spre seară au fost conduşi toţi trei în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bihor, care a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.