Crimă ! Bărbat, victima unui omor plănuit de soţie şi de iubita ei ! (Foto)

Bihoreanul dat dispărut de familie pe 21 decembrie 2021, Venkli Istvan, a fost ucis, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro. Crima a fost pusă la cale de soţia lui şi de iubita femeii, verişoară a victimei, care i-au plătit 40.000 de lei unui interlop din Valea lui Mihai, ca să ducă la îndeplinire planul.

Cele două femei lucrau împreună de ceva timp, iar relaţia dintre ele s-a transformat în timp într-una de amor. Iarna trecută, cele două au decis să-l ucidă pe bărbatul care le stătea în cale. Cum nu ar fi reuşit să comită fapta singure, cele două au „angajat” un interlop din Valea lui Mihai, Ioan Nagy, cunoscut recuperator, condamnat în mai multe rânduri pentru furturi şi violenţe. Criminalul le-a cerut 40.000 de lei, iar ele au acceptat, suma fiind plătită ulterior în rate.

Crima a fost comisă în seara de 18 decembrie, când Venkli István a fost chemat la marginea unei păduri de lângă Şimian, unde ucigaşul a fost însoţit şi de verişoara victimei.

Odată ajunşi, Nagy l-a lovit pe Venkli cu toporul în cap, iar apoi, atât el, cât şi femeia l-au înjunghiat de mai multe ori, până când nu a mai mişcat, după care şi-au urcat victima în portbagajul maşinii şi au dus-o pe un câmp de lângă Valea lui Mihai, unde au îngropat-o.

Două zile mai târziu, Venkli István era dat dispărut la Poliţie. Localnicii au organizat mai multe căutări în zonă, în speranţa că-l vor găsi.

Miercuri seară, în timpul unor noi audieri, verişoara bărbatului a cedat. Femeia le-a povestit anchetatorilor de plan şi de crimă, conducându-i în aceeaşi noapte şi la locul în care, împreună cu Nagy, l-a îngropat pe Venkli.

În aceeaşi noapte, echipaje de criminalişti şi poliţişti, coordonaţi de procuror, au dezgropat victima şi au predat-o medicilor legişti, pentru autopsiere.

Tot miercuri seară, anchetatorii l-au ridicat de acasă pe interlopul Ioan Nagy.

În urma interogatoriilor întinse până joi dimineaţă, bărbatul şi cele două femei au recunoscut faptele, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

În dimineața zilei de joi, procurorii au primit şi rezultatul autopsiei, medicii legişti găsind cel puţin 10 înţepături de cuţit pe corpul victimei.

Anchetatorii au dezvăluit, totodată, şi amănunte despre modul în care s-a comis crima.

Numita V.T., împreună cu prietena sa, suspecta R.A., au premeditat să ucidă victima V.I. (soţul numitei V.T. şi verişorul suspectei R.A), prin apelarea la serviciile unei terţe persoane care să comită o astfel de faptă, sens în care R.A. l-a determinat pe N.I. să comită fapta în schimbul sumei de 40.000 lei.

În baza înţelegerii dintre cei trei, în seara zilei de 18.12.2021, în jurul orei 22:00, R.A. l-a ademenit pe V.I. pe un drum lăturalnic al drumului ce duce spre vama Valea lui Mihai, în apropierea localităţii Barantău, unde N.I. i-a aplicat victimei, în zona capului, două lovituri cu un topor, după care cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, provocându-i leziuni ce au condus la decesul victimei.

După acestea, R.A. şi N.I. au transportat victima cu autoturismul ce aparţinea suspectei R.A. pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situate în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul”, se arată în informare.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

 

Un Comentariu la "Crimă ! Bărbat, victima unui omor plănuit de soţie şi de iubita ei ! (Foto)"

  1. Pingback: O crima aproape perfectă ! Detalii socante ! (Foto) » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.