Tentativa de omor. Tânărul care l-a înjunghiat pe polițistul de frontiera, arestat preventiv

Tânărul în vârstă de 18 ani din Salonta, Mario Eduard Vancea, care, vineri dimineaţa, l-a înjunghiat pe tatăl fostei sale iubite, un poliţist de frontieră în vârstă de 42 ani, a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta este acuzat de tentativă de omor, scriu jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro

Din datele de până acum, fapta a fost comisă vineri dimineaţa între orele 6.40 şi 7.00, în urma unui conflict spontan cu victima. Autorul a avut o relaţie cu fiica victimei. Cei doi s-au certat şi s-a dus în acea dimineaţă acasă la fosta prietenă, unde ar fi încercat să se împace, însă discuţiile au degenerat. Deocamdată nu avem tabloul complet al faptelor, nu s-au stabilit exact circumstanţele în care s-a comis fapta”, a declarat şeful Parchetului Bihor.

Bărbatul a fost grav rănit şi, potrivit medicilor, a suferit leziuni la organe vitale, care i-au pus viaţa în pericol, acesta fiind şi motivul pentru care acuzaţia formulată la adresa lui Vancea este de tentativă la omor.

Victima a intrat în sala de operaţie în jurul orei 10 dimineaţa şi a ieşit după ora 18. Din informaţiile noastre, starea lui este stabilă”, spune prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani este acum internat pe secţia de Terapie Intensivă.

Mai multe detalii despre acest caz puteți citi aici:

https://www.satmareanul.net/2021/04/16/politist-de-frontiera-injunghiat-de-fostul-iubit-al-fiicei-sale/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.