Poliţist de frontieră înjunghiat de fostul iubit al fiicei sale

Un poliţist de frontieră a ajuns astăzi, 16 aprilie, în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat de fostul iubit al fiicei sale.

Este vorba despre polițistul de frontiera Gheorghe D., de 41 de ani şi este agent operativ în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta, iar incidentul s-a produs în locuinţa acestuia din comuna Avram Iancu, unde ar fi fost atacat de fostul iubit al fiicei sale, Mario Vancea.

Azi dimineaţă, tânărul s-ar fi dus acasă la fosta prietenă şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit, moment în care a intervenit tatăl ei, pe care Vancea l-a înjunghiat de mai multe ori. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean Oradea.

Pacientul a ajuns în stare gravă, are multiple plăgi înjunghiate la nivelul abdomenului şi al antebraţului. A fost dus imediat în sala de operaţie”, a declarat, pentru Bihoreanul, şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Suspectul se afla la audieri pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Atacatorul, Mario Vancea, este elev în clasa a lX-a la Liceul Tehnologic nr. 1 Salonta, unde a ajuns, prin transfer, în iunie 2018 şi unde, potrivit directoarei Florica Neaga, are media 7 la purtare, din cauza absenţelor.

Tânărul, fiul unei funcţionare de la Serviciul Fiscal Orăşenesc Salonta, are deja şi două condamnări penale.

În 2019, minor fiind, a fost prins la volanul unui autoturism pe o stradă din Salonta, motiv pentru care a fost trimis în judecată şi condamnat. Tot în 2019, tânărul a ajuns şi în spatele gratiilor, fiind reţinut pentru 24 de ore după ce a atacat un băiat într-un club. Vancea a fost trimis în judecată şi în acest caz, pentru loviri şi alte violenţe, şi a fost condamnat recent, la Judecătoria Salonta, la măsura educativă neprivativă de libertate.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Un Comentariu la "Poliţist de frontieră înjunghiat de fostul iubit al fiicei sale"

  1. Pingback: Tentativa de omor. Tânărul care l-a înjunghiat pe polițistul de frontiera, arestat preventiv » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.