Tânăra violata ani la rând de propriul tata și de bunic

Si-a reclamat tatăl şi bunicul pentru viol, susţinând că a fost abuzată ani la rândul de cei doi. Este povestea teribila a unei tinere din Alesd (Bihor).

Teribilul caz s-ar fi petrecut în comuna Groşi şi, potrivit unor surse locale, fata a depus o plângere penală pe numele tatălui şi al bunicului la scurt timp după ce a împlinit 18 ani. Tot de atunci ea s-a mutat în localitatea Bucea, din judeţul Cluj, împreună cu mama şi sora mai mică, de care fusese despărţită în urmă cu 10 ani, când părinţii au divorţat.

Tot satul ştie, însă nimeni nu va vorbi, pentru că le este frică de ei”, a declarat o persoana pentru jurnalistii de la ebihoreanul.ro.

O băteau, ea n-avea voie să iasă nicăieri, cu nimeni. Se întâmplau foarte multe, din câte ştiu, tatăl ei o punea să doarmă cu el în cameră. Dar ea nu a spus niciodată nimic, până acum, era foarte retrasă. O singură dată a venit la mine, m-a rugat să sun la Poliţie, dar n-a zis pentru ce. Ce era să reclam, dacă ea nu zicea nimic ? Până la urmă n-am sunat”, spune persoana în cauza.

Plângerea la adresa celor doi invinuiti a fost depusa pe data de 5 ianuarie, la Poliţia Auşeu, dosarul fiind în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd.

Un Comentariu la "Tânăra violata ani la rând de propriul tata și de bunic"

  1. Pingback: Povestea infioratoare a tinerei violata de propriul tata și de bunic: „Voia să fie primul bărbat din viaţa mea” » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.