Povestea infioratoare a tinerei violata de propriul tata și de bunic: „Voia să fie primul bărbat din viaţa mea”

Tânăra din satul bihorean Grosi, care și-a denuntat tatăl și bunicul pentru viol, dezvăluie o poveste cutremuratoare. Fata a fost agresata ani la rând de către cei doi bărbați. În cele din urma, tânăra și-a luat inima în dinti și s-a dus la Poliție.

Fata a copilărit într-o gospodărie din satul Groşi, comuna Auşeu, unde, consătenii bănuiau că are probleme, însă nu au ştiut niciodată cât de grave.

Mi-a fost frică. Tata mi-a spus că mă omoară, bunicul că oricum nu mă crede nimeni, că n-am cum dovedi. La fel zice şi acum, a zis-o la televizor”, spune Maria.

Coșmarul tinerei a început după ce a împlinit 16 ani. Părinţii ei erau divorţaţi, ea fusese încredinţată tatălui şi a crescut în familia lui. Din lipsa banilor, în casa părintească, singura cameră amenajată era cea în care dormea bărbatul. Acolo i-a pus şi ei pat, de copil, şi acolo a rămas mai târziu, când a crescut.

Era încă în timpul şcolii şi îmi făceam temele la ei. Bunicul a venit la mine şi a început să mă întrebe dacă am vreun prieten, dacă am făcut-o cu cineva. Ştia că nu, că doar eu mergeam doar la şcoală şi acasă, nu am avut voie să ies cu nimeni niciodată. Dar a continuat şi s-a tot apropiat de mine, îmi zicea că aşa e bine să rămână, că el vrea să fie primul bărbat din viaţa mea. Şi atunci a început să mă atingă pe sâni. M-am speriat rău, am început să plâng şi am fugit”, spune fata.

A doua zi, bătrânul s-a comportat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. „Mi-a spus că dacă zic cuiva ce s-a întâmplat, vom ajunge amândoi la închisoare”, spune ea.

Câteva luni mai târziu, avansurilor şi atingerilor indecente ale bunicului s-au adăugat şi cele ale tatălui ei.

Mi-a spus că n-are femei, că am o vârstă deja, sunt mare, şi că poate face cu mine ce ar face cu altele. Am fost atât de şocată, încât n-am ştiut ce să-i zic, am început să urlu la el, iar el a început să mă lovească. În noaptea aceea am dormit afară”, spune tânăra.

Dar nu putea sta tot timpul cineva cu mine. Iar când venea seara, începea teroarea. Mă pipăia, m-a forţat să-l ating, să-l mângâi, mă punea să dorm cu el, îmi făcea lucruri anormale, nici nu pot să le spun. Dacă refuzam, mă bătea. La un moment dat m-a lovit atât de rău, încât am leşinat. Mi-a zis că dacă spun cuiva ce face, mă omoară”.

Momentul în care a decis să plece a fost după ce tatăl ei a agresat-o cu sora mai mică în casă. Adolescenta în vârstă de 15 ani, care rămăsese cu mama lor după divorţ, a venit să petreacă cu ea noaptea dintre ani. Tatăl celor două fete a băut din nou, iar la un moment dat s-ar fi dezbrăcat şi a plecat în baie, unde a chemat-o pe cea mare sub pretextul că are nevoie de ajutor, să-l spele pe spate şi pe cap.

M-am dus să-i spun să ne lase în pace, dar m-a lovit din nou, m-a forţat să-l ating. Spre dimineaţă, ne-am luat amândouă şi am plecat. Am stat la ocazie şi ne-am dus la mama”. Aşa a aflat şi mama tinerei prin ce a trecut aceasta.

Pe 4 ianuarie, cele două s-au întors la Auşeu, de astă dată ca să meargă la sediul Poliţiei. Plângerea penală poliţiştii i-au înregistrat-o însă abia a doua zi, când a fost chemată, din nou, de data asta deodată cu tatăl şi bunicii ei. Cum era de aşteptat, cei doi bărbaţi au negat totul.

Atât bătrânul, cât şi fiul său au pretins că fata ar fi inventat întreaga poveste, sfătuită de vreo prietenă sau chiar de mama ei, pentru a putea fugi de acasă. „Nu e adevărat. Nu există nicio dovadă, se va opri tot”, a declarat bătrânul, pentru jurnalisti.

Detalii citiți aici: https://www.satmareanul.net/2021/02/12/tanara-violata-ani-la-rand-de-propriul-tata-si-de-bunic/

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.