Venituri din chirii în creștere cu 30% pentru NEPI

Dezvoltatorul imobiliar sud-african NEPI Rockcastle a obținut în primele șase luni venituri de 164 de milioane de euro din închirierea proprietăților pe care compania le deține în Europa Centrală și de Est, inclusiv România, cu circa 30% mai mult față de perioada similară a anului trecut. Compania a semnat contracte de închiriere cu City Cinema și Carrefour în proiectele pentru dezvoltare în România. 

NEPI Rockcastle va livra în acest an un centru comercial la Satu Mare, de 29.000 metri pătrați. Shopping City Satu Mare se deschide in data de 6 decembrie.

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, fiind prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, precum și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

Mai multe detalii despre invesatitia NEPI din Satu Mare, cititi aici:

https://www.satmareanul.net/2018/08/29/lucrarile-inainteaza-intr-un-ritm-alert-cum-arata-santierul-nepi-fotogalerievideo/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.