Al treilea termen in dosarul lui Razvan Rentea. Continua audierea martorilor

Miercuri, 30 mai este noul termen in dosarului lui Razvan Rentea, principalul suspect in cazul triplei crime de la Apa. In cadrul sedintei vor fi audiati fosta iubita a lui Rentea, Ramona Kerekes respectiv varul inculpatului, Bogdan B.

Pana in prezent, instanta i-a audiat, in calitate de martori, pe sora lui Razvan Rentea, Cristina Bota si pe sotul acesteia, Dan Bota.

Detalii cu privire la marturiile acestora cititi aici:

https://www.satmareanul.net/2018/05/02/razvan-rentea-in-fata-instantei-sunt-minciuni-can-can-ri-sunt-nevinovat/

https://www.satmareanul.net/2018/05/16/procesul-lui-razvan-rentea-continua-si-a-mintit-familia/

Răzvan Rentea a fost arestat imediat după înmormântarea părinților săi, după ce probele administrate de către anchetatori au demonstrat că acesta este principalul suspect în cazul triplului omor. Oribila crimă a avut loc în seara zilei de 23 noiembrie 2017.

Din anchetă reiese că ucigașul și-a omorât prima dată bunica, pe Viorica Apan, în vârstă de 80 de ani. Apoi și-a ucis tatăl, pe Gheorghe Rentea (59 de ani), în curtea casei. Știind că mama sa, Niculina Rentea, trebuie să vină cu microbuzul de la serviciu, acesta a urcat în mașină și s-a dus să o aștepte. Și-a dus mama acasă, iar în timp ce femeia a vrut să intre în locuință, fiul acesteia a lovit-o din spate și a omorât-o.

Pentru a-și crea un alibi, criminalul a venit în Satu Mare.

Se pare totul ar fi pornit de la o ceartă. Având datorii mari, Răzvan Rentea a încercat să vândă un apartament din Satu Mare, cumpărat de tatăl său. Însă părinții au aflat despre acest lucru și nu au fost de acord.

Până în 2012 Răzvan Rentea a lucrat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Someș” Satu Mare, de unde a trebuit să demisioneze din cauza unor infracțiuni pe care le-a comis în timpul serviciului. Acesta a încercat să se reangajeze, însă a căzut la testul psihologic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.