Procesul lui Răzvan Rentea, continuă. Și-a mințit familia

Procesul lui Răzvan Rentea, acuzat de tripla crimă de la Apa a continuat azi, 16 mai cu audierea lui Dan Bota, cumnatul acestuia, în calitate de martor.

A fost singurul dintre cei trei martori care a fost prezent la ședința de azi, ceilalți doi, fosta iubită a lui Rentea, Ramona Kerekes respectiv vărul inculpatului, Bogdan B., fiind citați de către instanță la o adresă greșită.

În cadrul audierilor de azi, Dan Bota, cumnatului lui Răzvan Rentea a descris toată „povestea”, începând de la acel telefon primit în data de 24 noiembrie, prin care a fost anunțat despre cumplita tragedie, până la câteva zile după crimă.

Bota spune că în momentul când și-a anunțat soția despre tragedie aceasta a fost șocată și a început să-și sune părinții, care, nu i-au răspuns la telefon. „Era șocată. Nu îi venea să creadă”, spune Dan Bota.

Întrebat dacă știa că cumnatul său nu are loc de muncă, acesta a declarat că nu avea cunoștiință despre acest lucru, deoarece de fiecare dată când soția lui vorbea cu mama ei, aceasta îi spunea că Răzvan e bine și că lucrează.

Unul dintre punctele la care acesta zăbovit mai mult a fost acela referitor la faptul că Răzvan Rentea nu le-a spun din start că el a fost cel care și-a așteptat mama în stația de microbuze și apoi a dus-o acasă. „Am aflat acest lucru ulterior. I-am și reproșat că nu ne-a spus, însă el ne-a zis că s-a făcut presiune asupra lui”, a declarat Bota în fața instanței.

De asemenea, acesta spune că în seara zilei de 26 noiembrie 2017, atunci când au reușit să intre în casa de la Apa, aceasta nu a fost chiar atât de răvășită cum s-au așteptat dacă ar fi fost vorba despre niște hoți care au intrat în locuință. Cea mai mare dezordine a fost în dressing-ul casei, de unde lipsea și acea cutie unde socrii săi își țineau banii.

Referitor la starea soției sale, Cristina Bota, martorul spune că aceasta este profund marcată de cele întâmplate și că au fost nevoiți să recurgă la psiholog.

Următorul termen în procesul lui Răzvan Rentea a fost stabilit pentru data de 30 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.