Satu Mare: Șapte proiecte eligibile pentru aniversarea Centenarului României

Judeţul Satu Mare a obţinut aprobarea pentru şapte proiecte propuse spre finanţare Departamentului pentru Centenar din cadrul Ministerului Culturii.

În cadrul Comitetului Interministerial pentru Centenar desfășurat luni, 23 aprilie, la Palatul Victoria, a fost prezentată nota de informare cu privire la proiectul de Ordin al ministrului culturii și identității naționale pentru aprobarea Ghidului privind procedura de selecţie a manifestărilor, acţiunilor şi proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 – 2018) şi a Primului Război Mondial, formulate şi asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, organizarea şi funcţionarea comisiilor, precum şi procedura de soluţionare a contestaţiilor.

Unităţile administrativ teritoriale ale judeţului Satu Mare au depus 27 de proiecte. S-au aprobat la această sesiune şapte, totalul proiectelor la nivel naţional fiind de 99. Suma primită de judeţul nostru este de 393800 lei reprezentând aproximativ 7% din totatul sumei aprobate.

Prezentăm lista celor 7 de proiecte eligibile aprobate de Comitetul Interministerial pentru Centenar:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.