Bitdefender a lansat în România „cutia” Box. Dispozitivul este fabricat la Satu Mare

Bitdefender a lansat în România „cutia” BOX, dispozitivul de securitate produs la Satu Mare care protejează gadgeturile inteligente conectate la internet. Compania a anunţat în noiembrie că a mutat producția BOX din China, în România, dispozitivul fiind produs la fabrica ZES Zollner.

Este vorba despre primul produs hardware al companiei și protejează de amenințări informatice atât dispozitivele tradiționale (telefoane, laptopuri, tablete, PC-uri), cât și televizoare smart, camere web console de jocuri sau alte terminale conectate la internet.

Bitdefender BOX va fi comercializat la prețul de 999,99 de lei. Produsul va fi disponibil în prima lună în exclusivitate la eMAG, iar ulterior va putea fi cumpărat și de pe site-ul Bitdefender și de la partenerii autorizați. După primul an de utilizare, abonamentul anual costă 299,99 de lei.

Bitdefender a lansat in primăvara lui 2015 in SUA produsul BOX, o cutie albă cu funcționalități avansate gândite să protejeze toate dispozitivele online dintr-o casă.

„Este un produs complet nou în piață și credem că este viitorul pentru consumatori, fiindcă este vorba de protecția rețelei și a tuturor terminalelor, aparatelor, lucrurilor pe care o familie le deține”, spunea șeful companiei, Florin Talpeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.