Ce i-au spus medicii tânărului salvator din Tășnad ? Mesajul lui Romeo Kulcsar

Tânărul tășnădean, Romeo Kulcsar, cel care a salvat viața unei tinere donându-i o parte din ficatul său, mulțumește turor celor care l-au crescut, educat și i-au fost alături în aceste săptămâni.

Mesajul acestuia a fost postat pe contul său de Facebook:

„Dragi concetățeni, rudenii, prieteni, apropiați sau cunoștințe, cu mult respect și drag mă simt îndatorat să vă adresez câteva cuvinte de mulțumire pentru numeroasele mesaje pe care mi le-ți adresat și care m-au emoționat profund. În cuvintele mele simple îmi exprim, în primul rând, sentimentele de mulțumire față de membrii familiei și profesorii care m-au educat, m-au format în micul și modestul oraș Tășnad.

În al doilea rând, mulțumesc tuturor prietenilor, celor apropiați ori simple cunoștințe care au contribuit de asemenea la maturizarea mea poate mai devreme decât era necesar. Toate cuvintele sunt prea sărace să exprime emoțiile și satisfacțiile pe care le simt de când îmi adresați mesaje și mă promovați pe paginile de internet, în ziare și la diverse televiziuni.

Vreau să știți că sunt un om simplu, dar, în același timp, matur, responsabil și mă bucur că sunt capabil să fac lucruri bune în sprijinul altor semeni. Provin dintr-un mic oraș din colțul de nord-vest al României, cunoscut și ca stațiune de interes local, și anume orășelul Tășnad din județul Satu Mare. Mă simt foarte onorat că m-am născut, am copilărit și m-am format în acest loc deosebit. Totodată, mă simt obligat de conștiință să vă spun că, potrivit informațiilor oferite de către medicii specialiști cu care am colaborat în acest moment de cumpănă din viața mea, am aflat că analizele mele privind compatibilitatea realizării intervenției chirurgicale dificile se datorează și apelor termale din stațiunea Tășnad. Mi s-a spus că de aceea compatibilitatea mea s-a ridicat la un procent extrem de mare, mai exact de 60% în ceea ce privește lobul meu de ficat donat. Pentru aceasta, eu unul sunt de părere că autoritățile locale și județene ar trebui să înainteze demersuri astfel încât Tășnadul să devină o stațiune de interes național, nu doar local, cum este în prezent.

Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la formarea mea, între aceștia numărându-se și numeroși profesori, precum Doamna Profesoară și dirigintă Dorina Mitracska, Domnul Profesor Doctor Ionuț Pomian, Eugen Lateș și mulți alții. Vă mulțumesc cu o considerație aparte și vreau să știți că aștept cu foarte mare nerăbdare ziua revenirii mele pe meleagurile natale, acolo unde vă aflați Dumneavoastră, toți cei care într-un fel sau altul reușiți să mă faceți să mă simt un om împlinit! Vă iubesc și mulțumesc enorm! Cu sinceritate, al dumneavoastră tășnădean, Romeo Kulcsar!”, este mesajul tânărului din Tășnad.

Mai multe detalii despre acest caz citiți aici: https://www.satmareanul.net/2018/01/18/a-salvat-viata-unei-tinere-a-donat-o-parte-din-ficatul-sau/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.