Sătmăreanca Claudia Pop, cea mai frumoasă jucătoare la Eurobasket Women 2015

Claudia pop1

Claudia Pop2

Claudia pop3

Baschetbalista Claudia Pop, în vârstă de 26 de ani (1,82 metri) este, fără doar și poate cea mai frumoasă apariție a Campionatului European de baschet feminin – Eurobasket Women 2015, competiție ce se desfășoară în aceste zile în România și Ungaria. Claudia Pop este din Satu Mare.

Frumoasa sătmăreancă a declarat pentru jurnaliștii de la www.sportnews.ro că „am primit mai multe propuneri de a deveni model, dar le-am refuzat. Am baschetul în sânge. Nici pictoriale nud nu am vrut să fac. Nu am timp de altceva în afară de baschet”.

Tatăl Claudiei este apicultor, iar baschetbalista noastră are un frate mai mare, Cosmin, în vârstă de 29 de ani. „Îmi place să călătoresc și să lenevesc la plajă”, spune jucătoarea.

Dacă nu ar fi fost baschetbalistă, Claudia spune că ar fi lucrat în marketing sau în lumea modei, sau poate ar fi fost nutriționist.

Claudia Pop a început să joace baschet la vârsta de 9 ani. La 14 ani, s-a dus să joace la Cluj-Napoca. Baschetbalista a mai jucat în Spania, la Germina Bizkaya și Olesa Barcelona, la CB Conquero Huelva, în Italia, în Ecuador dar și la CSM Satu Mare.

Sursa foto: www.sportnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.