Time-out până-n toamnă, în dosarul lui Florin Gal

proces

Instanța Supremă a amânat până la sfârșitul lunii septembrie, dosarul în care frații Florin și Călin Gal sunt cercetați pentru corupție. În ședința de joi, 11 iunie, magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) a României au decis amânarea dosarului până în data de 24 septembrie. Dosarul se află la cea de-a treia amânare.

Vă reamintim că frații Gal au „la activ” câte o condamnare la închisoare, sentință pronunțată la sfârșitul anului trecut, de Curtea de Apel Oradea (Florin Gal: 2 ani și 6 luni de pușcărie, iar Călin Gal: 2 ani de închisoare). Decizia magistraților orădeni a fost atacată de către cei doi inculpați, astfel încât dosarul acestora a ajuns pe masa Instanței Supreme.

Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că, în perioada 2009-2011, în timp ce au îndeplinit pe rând funcția de director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare, frații Gal au efectuat acte de comerț în numele SC Bosic Empire Company SRL Carei, firmă pe care o administrau.

De asemenea, în 2009, Florin Gal a aprobat închirierea Hotelului „Sport” din Satu Mare către SC Bosic Empire Company SRL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.