Două sătmărence în meciul de debut al României la Eurobasket 2015. România, învinsă de Muntenegru

baschet

Naționala feminină de baschet a României a fost învinsă de Muntenegru, cu scorul de 79-61 (26-18, 25-4, 15-18, 13-21), vineri (12 iunie) seara, în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, în primul său meci din cadrul Eurobasket Women 2015. Selecționerul Florin Nini le-a trimis în teren și pe cele două sătmărence, Claudia Pop și Andrea Olah (Foto: primele două sportive din dreapta fotografiei).

Cea mai bună jucătoare a echipei noastre, cu 18 puncte, cinci recuperări și șase pase decisive, a fost Gabriela Mărginean. Claudia Pop a aruncat șapte puncte și a avut două recuperări, respectiv trei pase decisive. Cealaltă sătmăreancă, componentă a Lotului României la Eurobasket Women 2015, Andrea Olah, a aruncat două puncte și a avut trei recuperări, respectiv o pasă decisivă.

În celălalt meci din Grupa A, Cehia a învins Ucraina la un singur punct, cu 80-79 (31-17, 17-21, 14-17, 18-24).
În prezent, Muntenegru ocupă primul loc în grupă, cu patru puncte (două jocuri), urmată de Cehia, trei puncte (două jocuri), Franța, vicecampioana europeană, două puncte (un joc), Ucraina, două puncte (două jocuri), România, un punct (un joc).

România va juca azi, 13 iunie, contra Ucrainei. Partida începe la ora 20.30.
Turneul este găzduit de România și Ungaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.