Regal vestimentar la „Fashion’s Night Out” Satu Mare (Galerie foto)

moda1

moda2

moda3

moda4

moda5

moda6

moda7

moda8

moda9

moda10

moda11

moda12

moda13

moda14

moda15

moda16

moda17

moda18

moda19

moda20

moda21

moda22

moda23

moda24

moda25

moda26

moda27

moda28

moda29

moda30

moda31

moda32

moda33

moda34

moda35

moda36

moda37

moda38

moda39

moda40

moda41

moda42

moda43

moda44

moda45

moda46

moda47

moda48

moda49

moda50

moda51

moda52

De la rochii de seară din dantelă, broderii și diverse aplicații, la rochii de vară, motive hippi, florale, rochii de mireasă și costume pentru bărbați sunt doar câteva dintre colecțiile vestimentare prezentate în cadrul celei de-a III-a ediții a „Fashion’s Night Out”, eveniment găzduit în această seară, în aer liber, la Hotel „Dana I” din Satu Mare.

Show-ul vestimentar care a reunit creatori de modă din județele Satu Mare, Maramureș și Cluj, a fost urmat de un pool party la piscina hotelului.

Ținutele au fost prezentate de manechinii de la Agenția „Trust Models” din Satu Mare.

Prima colecție prezentată a fost cea a băimărencei Alexandra Danciu (MikA), „Flowers innocence”. Este singurul creator de modă din țară care s-a specializat exclusiv pe haine de copii, iar din mâinile ei ies adevărate lucrări de artă.

Colecția „Goana după aur”, a Mihaelei Cîrlugea, „a creat” un personaj căruia îi place să strălucească, să fie îmbrăcat după ultimele trenduri. Culorile sunt deschise, uneori pastelate, dominând tonurile de alb și auriu dar îmbogățite cu culori calde. Creatoarea de modă folosește materiale tradiționale, cum ar fi inul, dantela, bumbacul în combinație cu materiale cu tentă metalică sau de tip neopren cu print digital foarte în vogă.

Colecția „Structuri” by Sebastian David propune costume de baie spectaculoase, destinate mai mult paginilor de reviste decât unei petreceri la piscină.

Creatorul produselor vestimentare a mărcii SPENCER, designerul Ciprian Crăciun, a propus și de această dată un stil nu foarte des întâlnit, dar totuși care se potrivește de minune cu perioada caldă în care suntem și anume stilul „Safari”.

Colecția „Eleganță prin tradiție” a Cristinei Mureșan, a venit să ne transpună într-o lume în care tradiția populară transmisă din generație în generație este ancorată în vremurile moderne. Motivele florale preluate din diferite porturi populare românești precum și accesorizarea cu mai multe tipuri de mărgele, oferă o notă de originalitate colecției.

„Summer of love” by Ramona Năprădean, este o colecție care vă duce cu gândul la vară. Imprimeurile vesele sunt redate printr-un croi simplu, oferind un aer de vacanță minunată.

Colecția de rochii de seara „Precious Sweetness” by Karra Launi propune rochii de seară alcătuite din decupaje, dantelă și flori aplicate manual, predominând culorile pale, punându-se mult accent pe feminitate și extravaganță.
Lorand Coza a pregătit ținute pentru sezonul primăvară/vară adresate bărbatulului care trăiește intens (Colecția „MetroEmotional”), plin de tulburări emoționale, inevitabile într-o metropolă ce oferă agitația de zi cu zi și stresul aferent.

Colecția „Fluid Petals by Diva” (Liana Szilagyi), este o poveste despre vară, inspirată de florile, fluturii verii; o combinație de culori și texturi fluide, broderii și aplicații manuale. Liana se adresează persoanelor care nu sunt copleșite de inhibiții, care își doresc să schimbe regulile în vestimentație și nu numai și care și-au definit personalitatea ghidate pe imperativul „Dare to Wear”.

„Thin line” este prima colecție semnată de Alex Jurj. Este o colecție monocromatică (alb/negru), care vorbește despre nevoia de imagine contemporană a unei eroine care caută linia subțire dintre bine și rău, alb și negru, oraș și orizonturi largi.

„Watch your back”, creată de Diana Breban, este o colecție inspirată din faptul că trăim într-o lume plină de clișee. Unul dintre ele spune că nu e frumos să întorci spatele cuiva. Diana spune că se poate face cu stil. Alt clișeu spune să îți păzești spatele. Sper că în primul rând să îmi dați dreptate iar în al doilea să țineți cont.

Emi Jurj a fost inspirată din legendele păunului care spun că această pasăre exprimă mândrie și vanitatea omului și totodată simbolul împărăteselor. Colecția „Faces of Peacocks” exprimă prin textură, culoare și imprimeu câteva atribute ale acestei păsări mitice: mister, rafinament, mândrie, opulență, eleganță.

Ioana Călin a adus pe scenă rochii ce fac parte din colecţia „Bridal Luxury L’Atelier Ioana Călin 2015”.

„Fata care a văzut lumea cu ochii florilor” de Cosmin Mureșan, este o colecție inspirată de diva absolută a societății românești interbelice: Maria Tănase. Colecția cuprinde o serie de piese vestimentare într-o paletă cromatică simplă și realizate din materiale vintage, descoperite în lada de zestre și dăruite cu drag designerului de către o bunică din centrul României.

Firma Expresiv a adus pe scenă o colecție de ceremonie, concepută special pentru ocazii festive. Destinată tinerilor și cerințelor actuale, colecția îmbină utilul cu dorința de a fi aparte, de a fi special și expresiv.

Singura colecție care a lipsit de la prezentarea din această seară a fost cea a Semidei Sărmășag din Baia Mare, creatoarea de modă care a decedat de curând într-un accident de circulație ce a avut loc la ieșirea din Negrești-Oaș. Familia Semidei Sărmășag a decis să nu prezinte creațiile acesteia la evenimentul de azi, organizat la Satu Mare.

Un Comentariu la "Regal vestimentar la „Fashion’s Night Out” Satu Mare (Galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.