“Fashion’s Night Out”, vineri seara, la Hotel “Dana I”

Designeri

Designerii sătmăreni pregătesc o nouă seară de culoare şi splendoare. Vineri, 18 iulie, începând cu ora 21.00 sătmărenii sunt invitaţi la „Fashion’s Night Out”, un eveniment de modă care promite să surprindă publicul. Evenimentul se va desfăşura în cortul Hotelului “Dana I”, de pe Drumul Careiului din Satu Mare.

În cadrul serii îşi vor expune creaţiile designeri sătmăreni precum: Ioana Călin (L’atelier Ioana Călin), Ciprian Crăciun (Spencer by Crăciun Ciprian), Cristina Mureşan (Cris Fashion), Liana Szilagyi (Diva Fashion), Ana Maria Ullmann şi designerul clujean, Mihaela Cirlugea. Seara se va încheia cu o prezentare de costume de baie oferite de magazinul “NINA”.

Manechinele care vor îmbrăca frumoasele ţinute vor reprezenta agenţiile de modă “Trust Models” şi “Gaby’s Models”, ambele din Satu Mare. Pentru ca frumuseţea acestora să fie deplină, manechinele vor fi pregătite de Siska Eniko de la “Artist Studio” (machiaj), iar coafurile de Aniela Tegzes de la “Beauty Salon Aniela” şi Bianca Pop de la “Artist Studio”.

Intrarea la “Fashion’s Night Out” este liberă pentru oricine doreşte să ia parte la un eveniment dedicat modei, o seară plină de strălucire şi de frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.