UPDATE: “Moccacino” la robinetele sătmărenilor

apaserv-sm

 

UPDATE: În această dimineaţă (31 iulie) am primit mai multe SMS-uri pe telefonul redacţiei în care ni se aducea la cunoştinţă că apa este în continuare murdară. Am sunat la câteva dintre numerele de telefon de la care am primit mesaje şi am aflat că, deşi nu mai este chiar atât de “maro”, apa este în continuare neutiliuzabilă.

L-am sunat din nou pe directorul APSERV, Dan Stejerean. Acesta ne-a spus că se lucrează în continuare la curăţarea apei murdare din sistem şi că nu poate să ne ofere o oră exactă la care apa va fi din nou la parametrii normali dar am primit asigurări că totul se va rezolva în cursul zilei de astăzi. 

Deranj mare în această după amiază în casele sătmărenilor care s-au trezit, ajungând acasă de la muncă, cu apa de la robinet curgând în nunțe de culoare asemănătoare celei din poza de mai sus. Contactat telefonic, directorul executiv al APASERV, Dan Stejerean, a declarat pentru Sătmăreanul că din cauza unui defect la o magistrală de la Mărtinești, în jurul orei 15:00, a intrat în rețea o cantitate substanțială de apă murdară. Defectul a fost remediat și în prezent se fac spălări pentru a curăța rețeaua. Conform estimării interlocutorului nostru această operațiune ar trebui să se finalizeze în aproximativ 2-3 ore. (n.r. adică în jurul orei 22:30)

8 Comentarii la "UPDATE: “Moccacino” la robinetele sătmărenilor"

  1. Pingback: În luna iulie sătmărenii vor plăti mai puţin la factura de apă | Satmareanul - ziar online de Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.