În luna iulie sătmărenii vor plăti mai puţin la factura de apă

coica

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a solicitat SC Apaserv SA diminuarea facturilor de apă către consumatori datorită avariilor produse la reţea şi neplăcerilor create cetăţenilor din municipiu despre care SATMĂREANUL a scris aici.

Marţi, 30 iulie, în jurul orei 15, la conducta de alimentare cu apă (la firul nr. 1) s-a defectat o piesă de trecere care a dus la manevre de vane şi apă murdară la robinete în toate zonele de pe raza municipiului Satu Mare. În noaptea de 30 spre 31 iulie, s-a procedat la remedierea defecţiunii şi spălarea conductelor prin hidranţi subterani şi supraterani cu apă tehnologică. Datorită pierderilor de apă produse în urma avariilor şi spălărilor de reţea, Comitetul director al SC Apaserv SA a hotărât diminuarea facturilor către consumatori aferente lunii iulie cu contravaloarea unui metru cub de apă.

 

 

3 Comentarii la "În luna iulie sătmărenii vor plăti mai puţin la factura de apă"

 1. gheorghita   7 august 2013 at 1:21 pm

  in contract scrie 2 metri cubi in cazuri de acest gen 😉

  Răspunde
 2. sophia   7 august 2013 at 2:53 pm

  Domnule Coica,va felicit! Imi place sa cred ca si postarea mea la articolul "Moccacino la robinetele satmarenilor" a pus un pic umarul la aceasta hotarare,dar oricum,faptul ca sunteti atent la aceste amanunte care deranjeaza cetateanul demonstreaza ca,dincolo de anumite greseli,sunteti totusi un edil bun!

  Răspunde
 3. televizor   7 august 2013 at 5:50 pm

  Nu cred in facturi mai putin umflate, apa cu care se stropesc strazile, cine o va plati?

  Răspunde

Scrie un comentariu