Ce spun cititorii noștri despre hărțuitorilor din Carpați II

img_0973

Cazul individului care hărțuiește femeile din cartierul Carpați II prezentat marți, 21 iunie, în premieră de Sătmăreanul a născut o serie de comentarii pe Facebook. Mai multe persoane susțin că acesta a fost văzut nu doar în Carpați II ci și în alte zone ale orașului.

Publicarea articolului „Un bărbat hărțuiește femei în Carpați II” (http://www.satmareanul.net/2016/06/21/un-barbat-hartuieste-femei-in-carpati-ii/) a născut o serie de reacții, sătmărenii postând comentarii pe Facebook:

„Eu am văzut azi (21 iunie) pe Careiului unul care urla și vorbea urât cu persoanele de pe stradă, și avea cred probleme la mansardă”, scrie Cristina Moldovan pe Facebook.
„Eu l-am văzut pe strada Dorna, ziua în amiaza mare! Era pe bicicletă, slab, cu părul deschis la culoare până în 30 de ani ! Purta o șapcă verde atunci!”, scrie Alina Maria Fușle pe pagina de socializare.

„Exact la fel am pățit și eu, Dorna colț cu Fântânele, a tras de portmoneu și de fustă. Era pe biciclet”, spune Dora N. Diana.

„Și eu am pățit același lucru cu acest individ și am fost foarte indignată … mă plimbam cu cățelușii pe malul Șomesului zona Micro 16 … apoi ne-a urmărit … a urcat pe dig cu bicicleta avea pantalonii trași până la genunchi și se masturba … pfuiiiii … chiar nimeni nu ne poate apară de un astfel de bolnav psihic ??? Sper ca poliția locală să nu ia măsuri după ce se întâmplă ceva tragic ca de 2 ani nu am văzut unul prin zonă și mă plimb de 3 ori pe zi cu cățelușii. Mai bine prevenim decât să remediem”, scrie pe Facebook Alina Corodan.

„Aveți telefoane, trebuie filmat, și să chemați Poliția, sau să vă duceți la Poliție, clar”, scrie Cristina Moldovan într-o postare pe Facebook.

„Doamnelor, pentru prevenirea unor astfel de situații vă rog să urmați indicațiile oferite cu mult profesionalism de șeful Poliției Locale … circulați numai în grupuri, ziua și noaptea !!!?”, este mesajul postat pe pagina de socializare de Virgil Oniga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.