Un bărbat hărțuieste femei în Carpați II


Un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu părul deschis la culoare, înalt și slab, hărțuiește femeile din cartierul Carpați II. Anunțul postat pe Facebook de către o sătmăreancă vine să tragă un semnal de alarmă, după ce ea însăși a fost urmărită de acel individ. 

„De câteva zile în zona Carpați II circulă un individ periculos cu probleme psihice care urmărește și hărțuiește sexual femei. Acum câteva zile o doamnă a fost atacată în fața scării iar azi m-a urmărit pe mine. E vorba de un bărbat până în 30 de ani, cu părul deschis la culoare, înalt și slab. Aveți grijă !”, scrie sătmăreanca pe Facebook.

Deși se pare că individul se află de mai multe zile în zona cartierului Carpați II și hărțuiește femeile pe stradă, Poliția Locală susține că nu știe nimic despre acest caz. „Noi nu am primit nici o sesizare în acest sens. De regulă suntem anunțați dacă se întâmplă ceva, dar nu știm nimic despre acest caz”, spune directorul Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi a declarat pentru Sătmăreanul că ar fi vorba despre un tânăr de 27 de ani care marți (21 iunie) dimineață, în jurul orei 14.00 a fugit de la Secția de Psihiatrie și a fost găsit aseară, în jurul orei 20.30, după ce un șofer l-a luat la ocazie, iar apoi a sunat la „112” că are în mașină un bărbat suspect. Silaghi spune că tânărul în cauză are 27 de ani.

 

Un Comentariu la "Un bărbat hărțuieste femei în Carpați II"

  1. Pingback: Ce spun cititorii noștri despre hărțuitorilor din Carpați II | Satmareanul | Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.