UPDATE: „Moccacino” la robinetele sătmărenilor

apaserv-sm

 

UPDATE: În această dimineaţă (31 iulie) am primit mai multe SMS-uri pe telefonul redacţiei în care ni se aducea la cunoştinţă că apa este în continuare murdară. Am sunat la câteva dintre numerele de telefon de la care am primit mesaje şi am aflat că, deşi nu mai este chiar atât de „maro”, apa este în continuare neutiliuzabilă.

L-am sunat din nou pe directorul APSERV, Dan Stejerean. Acesta ne-a spus că se lucrează în continuare la curăţarea apei murdare din sistem şi că nu poate să ne ofere o oră exactă la care apa va fi din nou la parametrii normali dar am primit asigurări că totul se va rezolva în cursul zilei de astăzi. 

Deranj mare în această după amiază în casele sătmărenilor care s-au trezit, ajungând acasă de la muncă, cu apa de la robinet curgând în nunțe de culoare asemănătoare celei din poza de mai sus. Contactat telefonic, directorul executiv al APASERV, Dan Stejerean, a declarat pentru Sătmăreanul că din cauza unui defect la o magistrală de la Mărtinești, în jurul orei 15:00, a intrat în rețea o cantitate substanțială de apă murdară. Defectul a fost remediat și în prezent se fac spălări pentru a curăța rețeaua. Conform estimării interlocutorului nostru această operațiune ar trebui să se finalizeze în aproximativ 2-3 ore. (n.r. adică în jurul orei 22:30)

8 Comentarii la "UPDATE: „Moccacino” la robinetele sătmărenilor"

 1. ingrid   30 iulie 2013 at 9:50 pm

  se intampla si la voi odata si repede consemnati dar la careieni sunt la ordinea zilei zoaiele de la robinet si mai ales in preajma sarbatorilor si nimeni nu mai zice nimic

  Răspunde
 2. mihaela   30 iulie 2013 at 10:37 pm

  Ingrid si acum ce propui? Sa tacem si noi si sa devina un obicei ca si in Carei ? Azi cand am ajuns acasa am constatat ca nu mai am apa plata in casa m-am dus la robinet si am baut 2 cani cu apa zoioasa pt ca mi-a fost foarte sete si cum am baut din cana nu mi-am dat seama pe moment si apoi m-am speriat cand am vazut ca ce am baut . Nu e de gluma !

  Răspunde
 3. alex   31 iulie 2013 at 5:58 am

  daca tot sa reparat si acuma curge apa murdara la robinet! mai da-o si in p.m.a.s.i.i

  Răspunde
 4. alex   31 iulie 2013 at 6:10 am

  Valoarea lucrarilor s-a ridicat la peste 37 milioane de euro, iar acestea au cuprins reforarea si reechiparea pentru captarea apei a 46 de puturi, inlocuirea a 6 kilometri de conducta magistrala, reabilitarea uzinei de apa la standarde europene, captarea si tratarea apei in sistem automatizat, reabilitarea a 13 kilometri de conducta de canalizare si reechiparea a sapte statii de pompare a apelor uzate.

  Cica sa modernizat! suntem in 2013!

  Răspunde
  • gessy   31 iulie 2013 at 9:41 am

   Problema e ca ceasu merge .si o platim ca apa buna!!!!

   Răspunde
 5. ingrid   31 iulie 2013 at 9:58 am

  nu era scris din rautate ci doar ca sa vedeti ca se poate intampla la oricine si atunci nu trebuie sa ignori problemele numai pentru ca nu se intampla la noi.
  de cate ori merg la neamuri in Carei se plang ca au apa murdara si problema este de peste 10 ani si toti au bagat capu in nisip si au crezut ca daca nu se scrie nimeni nu va stii despre problema.

  Răspunde
 6. sophia   31 iulie 2013 at 2:50 pm

  Si acum apa e murdara la robinet.Ca sa o poti cat de cat folosi trebuie sa lasi sa curga destul de mult.Asta inseamna ca se inregistreaza un consum in contor,consum pe care cetateanul ar trebui sa nu-l plateasca.Nu este vina lui.Ar trebui ca Apaserv sa ne dea la toti o reducere de 0.1% pe facturile de pe luna iulie.Asa ar demonstra conducerea acestei unitati ca isi asuma raspunderea pentru ceea ce s-a intamplat.

  Răspunde
 7. Pingback: În luna iulie sătmărenii vor plăti mai puţin la factura de apă | Satmareanul - ziar online de Satu Mare

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.