Sătmăreanca Alina-Fulga Pop a participat la sesiunea PES de la Viena

PES1

PES2

Iniţiativa PES se concentrează pe aducerea de profesionişti în cadrul mişcării progresive pentru a dezvolta abilităţile lor, cu un accent clar pe teme europene. Prima sesiune s-a desfășurat la Viena, în perioada 20-23 noiembrie.

Fiecare țară europeană a participat cu doi reprezentanți. România a fost reprezentantă de Alina-Fulga Pop (coordonator PES activists Satu Mare) și Marius Bălean (coordonator PES actisists Reșița).

Pentru a garanta cea mai bună educaţie posibilă pentru fiecare membru, PES a abordat profesionişti din întreaga lume să pregătească un program eficient. Prima sesiune concentrându-se pe modificarea instituţiilor UE în urma alegerilor şi includerea atelierelor de organizaţie politică, networking şi comunicaţii. Printre speakerii academiei s-au numarat: Franz Vranizky, Marije Lafebber, Marcus Schober, Peter Grabner, Zita Gurmai și Hannes Swoboda.

Hannes Swoboda și Zita Gurmai și-au exprimat regretul pentru pierderea alegerilor prezidențiale de Victor Ponta, salutând totodată și încurajând tinerii social-democrați sătmăreni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.