Olimpia joacă cu Bihorul miercuri 13 august

Olimpia va juca miercuri 13 august de la ora 17 primul amical pe teren propriu de la instalarea lui Cosmin Bodea în postura de antrenor principal.
​Galben-albaştrii vor întîlni pe FC Bihor, echipă pe care au învins-o deja sâmbătă cu 1-0 într-un meci disputat la Oradea.
​„Voi încerca să le dau mai multe minute de joc băieţilor care nu au evoluat mult la Oradea. Sper să fie un test bun iar suporterii să vină în număr cât mai mare să ne vadă” spune antrenorul Cosmin Bodea.
​Înaintea acestui amical, Bodea a primit o veste bună. La echipă a fost adus fundaşul dreapta Marius Burlacu iar în probe a sosit la Satu Mare nigerianul Konyeha Godwin Onyeka.
​Burlacu a semnat deja contractul cu gruparea fanion a judeţului în vreme ce Onyeka e în probe.
​Marius Burlacu are 29 de ani, joacă în banda dreaptă şi a disputat 54 de meciuri în Liga 1. Vine liber de contract după ce de a lungul carierei a fost legitimat la Forex Braşov, Voinţa Sibiu, Pandurii Târgu Jiu şi Corona Braşov.
​În schimb Onyeka are 22 de ani şi a fost adus în România de Astra II Giurgiu în 2011. A mai evoluat pe la Luceafărul Oradea, Pandurii Târgu Jiu şi FC Clinceni.
​Legat de cei trei cadeţi ce ar fi trebuit să ajungă la Olimpia de la CFR Cluj şi Gloria Bistriţa până la urmă doar Anthony Carter are şanse de a fi legitimat .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.