Protest împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân

caini
„România a abandonat omenia”, „NU eutanasiere! DA sterilizare” sau „Nu vrem crimă. Vrem soluţii”, sunt doar câteva dintre sloganurile înscrise pe pancartele purtate de participanţii la marşul de azi, 8 martie, organizat la Satu Mare împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân. Acţiunea de la Satu Mare a fost organizată de Asociaţia „Freelife”.
Iubitorii de animale cer stoparea eutanasierii maidanezilor din adăposturi, susţinând că nu sunt de acord cu legea care prevede ca autorităţile să poată ucide câinii care au stat mai mult de 14 zile în adăposturi şi nu au fost revendicaţi. Grupul de sătmăreni participanţi la marş a pornit în jurul orei 14.00 din faţa Grădinii Romei şi s-a îndreptat către platoul din Piaţa 25 Octombrie.
Asemenea proteste au avut loc azi şi în alte oraşe din ţară precum: Constanţa, Craiova, Timişoara, Cluj, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Alba Iulia. Acţiunea s-a desfăşurat în mai multe oraşe din Europa, protestatarii manifestându-şi dezacordul cu privire la eutanasierea câinilor fără stăpân.

 

Un Comentariu la "Protest împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.