Tâlhărie a la Sătmărel

Luni, 15 noiembrie a.c., în jurul orei 23,00, poliţiştii au fost sesizaţi, prin serviciul apeluri de urgenţă 112, despre o tâlhărie comisă în cartierul Sătmărel, asupra a două femei, de 49 şi 73 de ani.
Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că mai mulţi tineri au pătruns într-o clădire dezafectată din cartierul Sătmărel, în care locuiesc fără forme legale Ana M. de 49 de ani şi Elena H. de 73 de ani. Dintr-o încăpere a clădirii, în care tinerii au pătruns prin forţarea uşii, au sustras suma de 45 de lei şi diferite produse alimentare, însă au fost surprinşi de către Ana M.. În continuare, aceştia au agresat-o pe femeie şi i-au sustras un telefon mobil ce se afla asupra sa, după care au fugit.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, au fost identificaţi suspecţii în cauză – A.M. de 14 ani, R.P. de 14 ani, Z.P. de 16 ani, P.S. de 14 ani, M.S. de 17 ani şi L.S. de 14 ani, toţi din Satu Mare.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, pentru stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale a minorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.