Instituţia Prefectului şi-a prezentat bilanţul pentru anul 2013

prefectura
Anul trecut, în judeţul Satu Mare au fost înmatriculate 12.653 de autovehicule şi au radiate din circulaţie 6.646, astfel că, la sfârşitul anului 2013 parcul auto al judeţului a ajuns la 103.135 vehicule, în creştere cu 5.967 faţă de 2012.

Acestea sunt datele care reies din bilanţul prezentat azi, 30 ianuarie de Instituţia Prefectului Satu Mare. La şedinţa de bilanţ au participat prefetul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mircea Govor, deputatul Octavian Petric, primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica dar şi şefi de instituţii.

Prefectul a trecut în revistă evenimentele organizate în cursul anului trecut de instituţia pe care o conduce. Din evidenţele Instituţiei Prefectului reiese că, în 2013, autorităţile administraţiilor publice locale, primari, Consiliile Locale şi Consiliul Judeţean au emis un număr de 26.998 de hotărâri şi dispoziţii.

În ceea ce priveşte audienţele săptămânale organizate de Instituţia Prefectului, dr. Eugeniu Avram spune că majoritatea cetăţenilor se prezintă cu probleme privind proprietatea (43,08%) dar sunt destul de mulţi şi cei care se vin cu probleme sociale (36,90%).

La sfârşitul şedinţei, atât vicepreşedintele CJ cât şi primarul Dorel Coica, împreună cu deputatul Octavian Petric au apreciat activitatea Instituţiei Prefectului ca fiind una pozitivă evidenţiind în special colaborările interinstituţionale care funcţionează bine la nivelul judeţului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.