Gala sportului careian

Gala1

Castelului Károlyi din Carei a găzduit marţi, 28 ianaurie cea de-a II-a ediție a „Galei sportului careian”. Evenimentul a fost prezentat de Bogdan Georgescu, director al Direcției de Cultură și Sport a municipiului Carei.
În cadrul galei au fost premiați sportivi, antrenori, profesori de sport arbitri, cluburi și susținători ai sportului, pentru rezultatele obținute în anul 2013 și pentru activitatea desfășurată de-a lungul carierei. Au fost premiați și foști antrenori alături de profesori de sport pentru activitatea desfășurată de-a lungul carierei și contribuția adusă în dezvoltarea sportului careian.
Premiile au constat în diplome, plachete, statuete, medalii și sume de bani oferite de Primăria și Consiliul local, alături de Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei.
Totodată, s-au oferit trei premii speciale pentru „Sportivul Anului 2013 la probă neolimpică” lui Bartincki Attila, „Sportivul Anului la probă olimpică” lui Marius Țicle și „Omul Anului 2013 în Sport”, apreciatului cavaler al fluierului Kovács István.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.