Amânare pentru un nou termen în dosarul lui Viorel Pintea

viorel-pintea
La primul termen, instanţa a dat curs cererii de amânare formulată în scris de către fostul director al Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Viorel Pintea, acesta motivându-şi solicitarea prin faptul că are nevoie de timp pentru a-şi angaja un avocat. Vă reamintim că Pintea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită.

Judecătorul Mihai Ciorcaş a dat curs cererii inculpatului fixând un nou termen pentru data de 11 februarie. Iniţial, Viorel Pintea dorea fixarea unui termen după data de 27 februarie, explicându-i judecătorului de caz că la acea dată se va judeca cererea sa de strămutare a cazului la o altă instanţă, solicitare înregistrată la Curtea de Apel Oradea. Cu toate acestea Mihai Ciorcaş şi-a menţinut poziţia exprimată fixând următoarea şedinţă pentru data de 11 februarie, la ora 09.00.

Întrebat dacă doreşte să facă declaraţii la ieşirea din sala de judecată, Viorel Pintea a refuzat spunând jurnaliştilor că dacă doresc să afle amănunte le dă numărul de telefon al avocatului său. Poate Pintea a uitat că doar cu câteva minute înainte cerea amânarea cazului pentru angajare de apărător astfel că (în realitate) nu ar fi avut de unde să aibă numărul apărătorului pe care cică … încă nici nu îl angajase !?

Viorel Pintea a fost însoţit la şedinţă de către fiul acestuia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.