Cum poți obține maximul din depunerile efectuate la pariuri online

Agențiile de pariuri online îți oferă cadrul ideal pentru a ieși pe plus pe termen lung. Ești în avantaj încă din momentul în care efectuezi prima depunere, după ce te înregistrezi pe platformă, dar și după aceea, când realimentezi contul.

Acest lucru se întâmplă datorită ofertelor promoționale, care sunt de mai multe feluri. Ofertele de bun venit pot fi sub formă de fonduri suplimentare, pariuri gratuite, pariuri fără risc sau cote mărite. Toate îți oferă posibilitatea de a te distra suplimentar cu un buget fix avut la dispoziție sau de a risca mai mult, întrucât ești sigur că miza e rambursată în cazul în care biletul este necâștigător.

Fondurile suplimentare sunt cele mai populare

Fondurile suplimentare reprezintă cele mai populare recompense din categoria pariuri bonus. Ele sunt acordate în funcție de valoarea primei depuneri sau de valorile unui număr specificat de depuneri consecutive, după deschiderea contului. Astfel, poți primi suplimentar o sumă egală cu 50%, sau cu 100% din depunere. Uneori, procentul este și mai mare. Poți primi fonduri suplimentare și la realimentarea contului. De aceea, este indicat să aștepți o astfel de ofertă promoțională pentru a efectua un depozit, ca să obții maximul din depunerea făcută.

De obicei, orice ofertă de acest tip vine cu cerințe de rulaj. De cele mai multe ori sunt impuse condiții pentru efectuarea rulajului (număr de selecții pe bilet, cote minime per selecție, miză minimă/miză maximă, piețe pe care se poate paria, suma maximă care poate fi câștigată după realizarea rulajului, termen limită ș.a.). Ideal este să alegi un operator care impune condiții mai lejere, astfel încât să poți transforma fondurile suplimentare în bani reali, care pot fi retrași.

Diferența între Free Bet și Full Bet

Pariurile gratuite se împart în mai multe categorii. Cel mai des acordate sunt Free Bets – dacă biletul este câștigător, primești în cont doar câștigul net (câștig minus miză). Există și Full Bets – dacă biletul este „verde”, primești în cont tot câștigul. Apoi, pariurile gratuite pot fi cash sau bonus. În primul caz, câștigul este transferat direct în balanța reală. În a doua situație, câștigul este acordat sub formă de fonduri suplimentare, supuse unor condiții de rulaj, așa cum am prezentat mai sus.

De cele mai multe ori, valoarea pariului gratuit este fixă, indiferent de suma depusă. Există, însă și operatori care prevăd praguri de depunere. Cu cât depozitul este mai mare, cu atât miza Free Bet-ului este mai mare. E posibil să fie acordate mai multe pariuri gratuite, pentru primele depuneri. Unele pot fi folosite pentru sporturi, altele pentru jocuri virtuale, altele în secțiunea loto etc. Poți primi un pariu gratuit chiar și fără depunere, când te înregistrezi pe o platformă nouă.

Pariuri fără risc și cote mărite

Pariurile fără risc sunt bilete pe care le plasezi din fonduri proprii. Ele au o valoare specificată și pot fi constrânse de o cotă maximă. Dacă biletul nu este câștigător, miza se rambursează, sub formă de bani reali sau sub formă de fonduri suplimentare, pentru care trebuie îndeplinite condițiile de rulaj. Fiind vorba de un „pariu fără risc”, este bine să țintești cât mai sus, mai ales dacă primești înapoi banii cash. Asta nu înseamnă că nu trebuie să analizezi meciul. Oferta este cu adevărat avantajoasă dacă o tratezi cu seriozitate.

În fine, cotele mărite pentru prima depunere îți pot maximiza și ele beneficiile unei depuneri. Pentru o selecție indicată, câștigul se calculează în funcție de cota mărită, nu de cea afișată pe site. Și aici sunt mai multe situații: poți primi tot câștigul calculat în funcție de cota mărită, sau poți primi câștigul calculat în funcție de cota de pe site, plus diferența de bani sub formă de pariu gratuit sau de fonduri suplimentare.

Oricare ar fi valabilă, ofertele promoționale te ajută să câștigi mai mult din banii cu care oricum ai fi alimentat contul. Nu ne referim neapărat la un câștig material, ci la distracția și la emoțiile generate de pariurile sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.