Ţepe la cazarea pentru sărbătorile de iarnă

Ofertele false de cazare au umplut internetul odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă. Prețul reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte la care oamenii sunt îndemnați să fie atenți, atrag atenţia specialiştii.

În primul rând, este important ca fiecare utilizator să se asigure că datele contact din ofertă sunt reale. În cazul în care discuția se desfășoară în scris, este recomandată doar mesageria oficială.

Prețul reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte la care utilizatorii sunt îndemnați să fie atenți. În cazul în care prețul e neobișnuit de mic față de cel al cazărilor similare sau avansul e deosebit de mare, este posibil ca aceasta să fie o tentativă de fraudă.

Mai mult decât atât, URL-ul platformei în care se cere efectuarea plății trebuie să fie neapărat de forma „https” și să aibă o iconiță cu un lacăt închis în dreptul câmpului de căutare.

Utilizatorii sunt, de asemenea, încurajați să verifice proprietatea prin identificarea locației și a fotografiilor în Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.