Cristi Daminuta a divortat ! Fotbalistul a jucat si la Olimpia Satu Mare (Foto)

Relaţia dintre un fost fotbalist de la Satu Mare, Cristi Daminuţă şi Iasmina este pe butuci, cei doi au divortat după negocieri care au durat câteva luni bune. Cristi Daminuţă a redevenit “burlac”, iar Iasmina pare să fie şi ea mai mult decât fericită.

Iasmina Halas, fostă Daminuţă, a decis ca incepand de luni (21 ianuarie) de dimineaţă, sa se imbrace cat mai atragator şi a mers în cabinetul notarial în care a fost promunţat divorţul pentru a semna actele care oficializau sfârşitul relaţiei cu fotbalistul.

“Iasmina nu a mai vrut nimic de la el, ea oricum privine dintr-o familie bogată, aşa că nu avea nevoie de lucrurile lui”, a spus o amică de-a blondinei.

Daminuta vrea sa revina in fotbal si a inceput pregatirile cu ASU Politehnica Timisoara pentru returul Ligii a II-a.

Cristi Daminuţă, mijlocaş central de profil defensiv ajuns la 28 de ani, a trecut prin cariera sa la o sumedenie de echipe. Format la Poli Timişoara, a trecut, ulterior, pe la: Inter Milano, Modena, Dinamo Bucureşti, AC Milan, L’Aquila, FC Tiraspol, ACS Poli, Flacăra Făget, FC Viitorul, Zakho (Irak), FCM Baia Mare, Ramat haSharon (Israel), Olimpia Satu Mare şi ultima dată, în ligile inferiore italiene, la Abano.

Sursa foto: www.wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.