Asociatia “Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” vine in sprijinul copiilor

Asociatia “Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” Satu Mare lanseaza o campanie de ajutorare ai celor 50 de copii proveniti din familii defavorizate, aflati sub ocrotirea asociatiei. Este vorba despre ghiozdane si rechizite pentru copii, acum la inceput de an scolar.

“Una dintre cele mai mari probleme ale societății noastre este abandonul școlar. Consecvenți misiunii de prevenire a acestuia și din dorința de a oferi o bucurie în prima zi de școală celor 50 de copii proveniți din medii defavorizate, aflați sub ocrotirea Asociației „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” Satu Mare, lansăm campania “Împreună pentru educația copiilor defavorizați!”. Astfel, vă invităm să fiți alături de noi în această campanie, cumpărând ghiozdane și rechizite școlare noi, pe care să le dăruim copiilor nevoiași, elevi în clasele I-VIII, contribuind creșterea entuziasmului lor față de începutul anului școlar.

Dacă doriți să vă implicați în această campanie, făcând donații constând într-un ghiozdan și rechizite pentru copii, vă rugăm să le aduceți la sediul Asociației: Centrul de zi pentru copii “Sfânta Tatiana”, situat în Satu Mare, Aleea Trotuș, nr. 2 (fosta Centrală termică, de lângă Școala Bălcescu-Petofi), de luni până vineri între orele 8-16, luând în prealabil legătura cu doamna Monica Ardelean: 0740144045.

Dacă nu reușiți să veniți în timpul programului, sunați-l pe voluntarul asociației dl. Dorin Demian la numărul de telefon 0756012449, pentru a stabili detaliile.

Vă mulțumim în numele copiilor!”, este mesajul reprezentantilor Asociatiei “Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului” Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.