Consulul general al Panamei in Turcia, prezent la Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic din Satu Mare. Mesajul acestuia

La Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic (INTC) din Satu Mare ce are loc in perioada 25-29 iulie, participă și consulul general al Panamei in Turcia, Andrés Gregorio Núñez Sánchez.

Andrés Gregorio Núñez Sánchez a venit la Satu Mare ca să învețe de la organizatorii INTC, căci în Panama se organizează următoarea Întâlnire Mondială a Tineretului Catolic.

Intrebat cu ce sentimente a venit la intalnirea de la Satu Mare, acesta a declarat ca “aveam de-a dreptul emoții. Când am primit invitația de la episcopul de București, am și răspuns, căci m-am gândit că e bucurie să fiu în mijlocul tinerilor, să îi ajut să-și trăiască credința … mă simt deja ca acasă. Toată lumea este foarte drăguță, se simte energia pozitivă ce radiază din oameni, gazdele m-au primit cu drag.

La intalnirea de anul viitor din Panama, sunt asteptati cat mai multi tineri.

“Am emoții legat de tot ce se întâmplă acum. Voi transmite cu siguranță organizatorilor Întâlnirii Mondiale a Tineretului Catolic experiențele mele. Important este ca acum să facem tot posibilul să avem parte de o întâlnire mondială bună la Panama, unde îi așteptăm pe toții să vină”, spune Andrés Gregorio Núñez Sánchez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.