Concurs la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Satu Mare

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare organizează concurs de recrutare pentru funcția publică de execuție vacantă de Consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Contabilitate-Salarii-Resurse Umane, în următoarele condiții specifice:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic;
– minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor.

Probele stabilite pentru concurs sunt:

a) proba scrisă
b) interviu

Condițiile de desfășurare a concursului:
– dosarele de înscriere se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului de concurs în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a;
– dosarele de înscriere se depun la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a Județului Satu Mare, municipiul Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2/1;
– organizarea probei scrise va avea loc în data de 13 august 2018, ora 11.00 la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare.

Condiţiile generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarul de înscriere va cuprinde documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, modificată şi completată de H.G. nr. 1173/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare, la numărul de telefon 0261711604 dna Popp Monika sau www.djstsatumare.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.