Ministrul Ioana Bran a marcat „Ziua Tineretului” la Alba Iulia (Foto)

Ministrul Tineretului și Sportului, deputatul Ioana Bran a sărbătorit azi, 2 mai „Ziua Tineretului”, în Piața Cetății din Alba Iulia. La eveniment au participat sute de tineri.

„Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, le transmitem tuturor tinerilor români un călduros „La mulți ani !” și cele mai bune urări ! Reprezentați o categorie importantă a populației, de care se leagă marile speranțe ale țării noastre și vă dorim să fiți plini de energie, de creativitate și să reușim împreună să clădim lucruri frumoase!

La MTS găsiți permanent ușile deschise pentru problemele sau solicitările voastre și vă asigurăm de tot sprijinul nostru în inițiativele pe care le aveți.

MTS acordă o mare importanță activităților dedicate tineretului, avem multe proiecte pentru copii , pentru tineri și pentru studenți, printre care și numeroasele tabere care le sunt dedicate. Avem un dialog permanent cu reprezentanții organizaților de tineret, dar și întâlniri și consultări dese cu aceștia”, este mesajul Ministerului Tineretului și Sportului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.