Vecinii femeii ucise la Casablanca: „A fost o vecină cumsecade, de treabă”

Crima de la Casablanca, comisă în noaptea de duminică, 4 spre luni, 5 martie, a zguduit orașul Satu Mare.

Victima, Nicoleta D. era la serviciu în barul Casablanca din vecinătatea gării. În jurul orei 03.00 un bărbat a intrat peste ea în local, a lovit-o în cap cu un obiect contondent după care a dispărut cu banii din încasări.

Un cunoscut de-al victimei povestește că, înainte cu câteva ore înainte de tragicul eveniment, femeia părea foarte agitată.

„Am vorbit cu ea. Ce faci, Nicoleta? Cum ești? A, bine, lasă-mă că de aia. A venit la fumat, a fumat acolo cu mine o țigară. Ce faci, unde pleci? Eu mă duc în stânga, tu în dreapta. Zic ești cam tare palidă, cam tare. Da, o persoană care joacă la aparate înjură, strigă. N-avem om de pază”, a declarat pentru Digi24, persoana în cauză.

Și vecinii de bloc ai femeii ucise sunt îngroziți de cele întâmplate.

„Tremur și acum. Aici pe scara nu a avut treabă cu nimeni. Stătea aici cu bătrâna, cu mama ei. Fata era căsătorită, stătea cu soțul ei”, spune una dintre vecine.

„A fost o vecină cumsecade, de treabă. Ne pare foarte rău și, din păcate, lumea asta e destul de tulbure în ziua de astăzi”, spune un alt vecin.

Principalul suspect în cazul crimei a fost audiat luni de procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.