Bărbat bătut crunt și abandonat sub cerul liber. Victima a fost căutată ore în șir

victima

Un bărbat din Bicău a trecut prin chinurile iadului până ce a fost găsit de echipajele care îl căutau. Medicii spun că victima a fost bătută crunt și lăsată sub cerul liber. Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transportat în stare gravă la spital.

Un echipaj medical de urgență a fost trimis sâmbătă (15 august) seara, în jurul orei 23.00 la Bicău, pentru a asigura asistența medicală persoanelor implicate în căutarea unui bărbat dispărut. Victima a fost găsită duminică (16 august) dimineață, la ora 05.35, pacientul fiind predat echipajului ambulanței.

„Acesta prezenta traumatism cranio-cerebral cu suspendarea conștienței, plagă frontală de aproximativ 5 cm, contuzii ale extremitatii cefalice, contuzie abdominală și toracică prin agresiune fizică. La preluare pacientul era echilibrat hemodinamic și respirator. Imobilizat cu guler cervical și în saltea vacuum, acesta a fost transportat la UPU”, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Satu Mare, dr. Lucian Tarța.

Vom reveni cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.