S-a lăsat cu probleme

La data de 6 noiembrie, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat semnale de oprire unui bărbat de 29 de ani, din județul Dolj, aflat la volanul unui autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul la volanul căruia s-ar fi aflat i-ar aparține unei femei de 22 de ani, din Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.