La Cineplexx biletul la Hunger Games îți poate aduce un city-break parizian

Imaginează-ți că numele tău este extras! În luna noiembrie, cinematografele Cineplexx pun la bătaie o experiență de neuitat. Fanii seriei Jocurile Foamei au acum o șansă unică de a câștiga un city break în orașul iubirii și de a experimenta unul dintre cele mai moderne și avangardiste cartiere ale Parisului – La Defense.

În perioada 1 – 30 noiembrie, Cineplexx, în parteneriat cu distribuitorul filmului Forum Film România, dă startul înscrierilor în campania „Antrenează-te cu legenda care a schimbat jocurile”. Cei mai nerăbdători fani sunt invitați să achiziționeze bilete la filmul “Jocurile Foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare”, valabile la oricare dintre cinematografele Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș – și să se înscrie apoi pe site-ul cineplexx.ro la campania care îi poate trimite direct în unul dintre cele mai moderne și vibrante cartiere din Paris.

Până pe 30 noiembrie, toți cei care își achiziționează bilete la filmul „Jocurile Foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare” pot înscrie codul unic al biletului pe site, în pagina de campanie de la rubrica „De Neratat” accesând linkul de formular. Fiecare bilet înseamnă o șansă de câștig, iar fiecare participant are posibilitatea de a înscrie mai multe bilete, atât timp cât codurile de bilet sunt diferite. La finalul campaniei, un singur cinefil va fi numit noroscul câștigător al unui city break parizian, plus cazare, mic dejun și transport asigurate conform regulamentului.

La 64 de ani înainte de evenimentele primului film din serie, Jocurile Foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare spune povestea tânărului Coriolanus Snow cu mult înainte ca acesta să devină președintele tiran al Panem-ului. Cum cea de-a zecea ediție a Jocurilor Foamei se apropie repede, tânărul Snow este alarmat atunci când i se dă sarcina să fie mentorul tinerei Lucy Gray Baird, tributul modestului District 12. Totuși, atunci când Lucy Gray captivează atenția întregului Panem cântând, curajoasă, în timpul ceremoniei, Snow simte că are o șansă. Unindu-și instinctele pentru spectacol și simțul politic înnăscut, Snow și Lucy concurează contra timp pentru a supraviețui.

Producția Jocurile Foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare este distribuită de Forum Film România și poate fi urmărită în premieră din 17 noiembrie în cinematografele Cineplexx – format 2D și Dolby Atmos, versiunea originală cu subtitrare în limba română. La Cineplexx Satu-Mare și Târgu-Mureș, filmul va fi disponibil și în varianta dublată în limba maghiară. Campania se desfășoară în toate cele cinci locații Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Programul complet al celor cinci cinematografe, detalii despre campania “Antrenează-te cu legenda care a schimbat jocurile” și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro , site-ul www.cinemagia.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.