CSM Olimpia joacă acasă cu Sănătatea Cluj

După succesul de la Sântandrei echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare va juca acasă, împotriva formației Sănătatea Cluj, în cadrul etapei a 11-a din Liga a 3-a.

Moralul echipei noastre s-a schimbat după ce săptămâna trecută băieții au spart gheața, și au învins după șase meciuri fără victorie. Cu cele trei puncte, aduse de la Sântandrei, CSM Olimpia s-a apropiat în clasamentul seriei a 10-a de ocupanta locului doi, Lotus Băile Felix.

Adversara de sâmbătă, echipa „virușilor verzi” din Cluj-Napoca vine după un succes acasă cu SC Olimpia MCMXXI (2–0), clujenii păstrând astfel locul 5 în clasament, și distanța de patru lungimi în spatele echipei noastre.

De remarcat totuși, că 7, din cele 13 puncte obținute până acum de către formația clujeană, au fost cucerite din meciurile din deplasare: un punct la Satu Mare, cu SC Olimpia MCMXXI și două victorii la Ocna Dej și Sântandrei!

CSM Olimpia Satu Mare, chiar dacă a avut o serie de șase meciuri fără victorie, a rămas cu  o singură înfrângere în acest sezon, cea cu CSM Sighetu Marmației, pe teren propriu.

În lotul echipei noastre va revenii Adam Abdul-Wahab, suspendtat în etapa trecută pentru cumul de cartonașe. În acest fel antrenorul Cosmin Iuhas are tot lotul la dispoziție pentru meciul de sâmbătă, care va începe la ora 14 pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.