Primăria Medieșu Aurit, cere sprijinul Instituției Prefectului

Astăzi, 02.11.2023, la sediul Instituției Prefectului Județului Satu Mare a avut loc o întălnire între reprezentanții Comisiei locale de fond funciar Medieșu Aurit, reprezentanții Comisiei locale de fond funciar Livada, reprezentanți ai Direcției Silvice Satu Mare, pe de o parte și reprezentanți ai Instituției Prefectului, pe de altă parte.

Din partea Instituției Prefectului au participat , prefectul Radu Roca, subprefecții Altfatter Tamas și Romeo Pop, directorul de Cancelarie, Radu Iancu și secretarul general, Cosmin Dorle.

Ordinea de zi a întâlnirii a constituit-o soluționarea unei probleme de fond funciar, nesoluționată din anul 2005, mai exact pentru o suprafață de 316 ha fond forestier, validată prin Hotărâre a Comisiei județene de fond funciar Satu Mare și pentru care nu se putea face punerea în posesie precum și eliberarea ”Titlului de proprietate” , deoarece au existat anumite impedimente de natură tehnică și juridică.

În urma analizei făcute de către toți reprezentanții s-a ajuns la o soluție în uma căreia Comunei Medieșu Aurit i se va putea elibera titlul de proprietate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.