Accident între două maşini de Poliţie ! Patru poliţişti la spital ! (Foto)

Două autospeciale de Poliție au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă, înainte de miezul nopții, la Sântana, pe drumul județean 792 C.

IPJ Arad transmite că cele două autospeciale se aflau în urmărirea unei mașini. 4 polițiști au ajuns la spital

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a transmis că cele două autospeciale de Poliție se aflau în urmărirea unui autoturism. Patru polițiști au ajuns la Urgențe.

„În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Pâncota, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit și-a continuat deplasarea, iar în orașul Sântana, autospeciala de poliție, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. 4 polițiști au fost transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale. A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă. Concomitent, comanda IPJ a declanșat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenție a polițiștilor și luarea măsurilor care se impun”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Autoturismul urmărit de polițiști nu a fost prins.

Sursa: www.aradon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.