CSM Olimpia: un nou punct, acum pe terenul liderului

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a ajuns la al patrulea meci consecutiv în care a obținut doar un punct, și totodată la al șaselea meci la rând fără victorie, după ce a remizat în deplasarea din Zalău, scor 1–1.

În jocul disputat vineri pe terenul Stadionului Municipal din Zalău, CSM Olimpia a avut o primă repriză mai bună. A fost echipa mai combinativă, cu o posesie mai bună și cu ocazii mai clare.

În minutul 11 echipa noastră a deschis scorul în urma penalty-ul acordat după faultul lui Andrei Boraru, asupra lui Moussa Samake. Atacantul din Mali a transformat lovitura de la punctul cu var (0–1), însă bucuria sătmărenilor nu a ținut mult, deoarece peste numai trei minute apărarea noastră a greșit oferindu-i șansa centralului să acorde o nouă lovitură de la 11 metrii, doar că acum împotriva echipei noastre. Centralul a considerat că Alin Burdeț l-a faultat pe Stefan Nikolic, iar lovitura de la 11 metrii a fost transformată de Alex Cherecheș (1–1).

În repriza a doua am avut parte de un meci echilibrat însă fără prea multe faze de poartă.

Centralul hunedorean Raul Sebastian Bădărău a împărțit în această parte a meciului în total șapte cartonașe galbene, din care patru arătate gazdelor. Kun Viktor a încasat două avertismente în 12 minute, și a fost eliminat în minutul 71.

Douăzeci de minute a jucat CSM Olimpia Satu Mare în superioritate numerică, dar nu a reușit să marcheze, tabela arătând scorul de 1–1 la finalul meciului.

Cu acest rezultat CSM Olimpia își păstrează locul 3 în serie, și rămâne la opt puncte în spatele liderului din Zalău.

Sâmbăta viitoare echipa noastră va juca din nou în deplasare, în prima rundă a returului, la nou promovata ACSC Crişul Sântandrei.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 9

SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare 1–1 (1–1)

Marcatori: Alex Cherecheș 15 (din 11 metrii), respectiv Moussa Samake 11 (din 11 metrii)

Eliminat: Kun Victor 71 (SCM Zalău)

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Raul Apai, Mihăiță Mureșan, Alin Burdeț, Cătălin Oanea, Adam Abdul-Wahab (80, Adrian Șter), Viorel Chinde, Zsiga Ervin, Adrian Micaș (80, Raul Vidrășan), Pop Nándor, Moussa Samake (86, Süveg Nándor).

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.