CSM Olimpia pierde două puncte în deplasare

Echipa de fotbal al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare rămâne neînvinsă în acest sezon al ligii a 3-a, însă pierde două puncte prețioase după meciul etapei a 4-a.

Elevii antrenați de cuplul Cosmin Iuhas-Florin Fabian au jucat sâmbătă în deplasare pe Stadionul Someșul din Satu Mare împotriva echipei nou promovate CS Olimpia MCMXXI. Deși au dominat, având o posesie mai bună, echipa adversă a profitat de un moment de neatenție al echipei noastre și au deschis scorul dintr-o lovitură liberă (1–0).

CSM Olimpia a revenit, și a întors rezultatul până la pauză.

Cuplul Moussa Samake, Viorel Chinde au întors scorul până la pauză: în mintul 31, după pasa în careu al malinezului, Chinde marcează cu capul (1–1), iar cu treisprezece minute mai târziu mijlocașul CSM Olimpiei l-a servit cu o pasă pe Moussa, care a marcat cu călcâiul (1–2).

În mintul 61, după un corner lung executat din partea stângă de către căpitanul Zsiga Ervin, Chinde a marcat din voleu, imparabil (1–3).

Adversarii au revenit, și au redus din diferență după o centrare din lovitură liberă (2–3), iar în primul minut de prelungire, după o ieșire ezitantă al portarului Denis Moldovan gazdele au egalat (3–3).

CSM Olimpia Satu Mare după trei victorii consecutive obține primul egal, și rămâne pe locul 2 al seriei a 10-a, cu două puncte în spatele zălăuanilor.

În etapa următoare echipa noastră revine pe teren propriu, și va înfrunta CSM Sighetu Marmației.

Declarația antrenorului Iuhas Cosmin

„Un meci frumos pentru publicul spectator. Dar pentru noi, cei care stăm pe bancă, a fost un joc în care, cred că am fost echipa am condus în multe momente jocul. Am avut o posesie mult mai bună, am reușit să întoarcem scorul. Din păcate cele două momente de la fazele fixe, ne-au costat. Îmi felicit băieții pentru atitudine, felicit și echipa gazdă pentru atitudinea pe care au avut-o. Sper, ca și în meciurile viitoare, cu următorii adversari să joace cu aceași ardoare. Mulțumesc și spectatorilor, care au fost în număr așa de mare. Cred că s-a văzut încă o data, că Satu Mare are nevoie de o echipă de un nivel mai sus.”

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 4

SC Olimpia MCMXXI Satu Mare – CSM Olimpia Satu Mare 3–3 (1–2)

Marcatori: Cosmin Anton 18, Luca Feher 64, Alexandru Bonea 90+1, respectiv Viorel Chinde 31, 61, Moussa Samake 44

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Raul Apai, Răzvan Lazăr, Paul Copaci, Adrian Micaș, Raul Vidrășan, Adam Abdul-Wahab, Pop Nándor, Zsiga Ervin, Viorel Chinde, Moussa Samake.

Antrenor: Iuhas Cosmin. Director tehnic: Florin Fabian.